fredag 24. juni 2011

Skulle deltatt hos Sukkersøtt: Utfordring 129 - La deg inspirere av vann....men var jammen meg et halvt døgn for treg til å poste dette innlegget....jaja! ;)

Det går litt tregt med bloggingen i disse tider... Selv om ikke det er en glimrende sommer enda hva været angår så prøver jeg å få tibragt litt tid ut når sola titter frem og det er ellers sommer fester på jobben og diverse som skal arrangeres før ferien begynner. I helgen var det jubileum på jobben min. Og du verden for et arrangement!!!! I lang tid på forhånd hadde jeg mye mer lyst å tilbringe lørdagen på scrappetreff men i ettertid er jeg utrolig glad for at jeg fikk med meg dette storslagne arrangementet! Til stor jubel ble konsert og prisutdeling arrangert i Spektrum og en times ressume ble vist på tv i beste sendetid lørdag kveld. Og på kvelden var det festmiddag med enda flere artister som opptrådde....og mest stas må jeg innrømme at det var med Chris Medina som både var på tvkonserten og under middagen vår....og han sang så hele Spektrum ble fylt med Gåsehud, spesielt under middagen hvor det hele kom tettere på, fantastisk!!! :) Og sangen hans sitter fullstendig på hjernen min fortiden...særlig siden jeg har den som ringetone på mobilen også, hihi! ;) Også har jeg jo alltid hatt sans for Åge Sten Nilsen da...så at han kom to runder på scenen under middagen var heller ikke å forakte! :) Og ellers var jo alle i feststemning og finstasen da, så det ble en suuuper kveld! :) Angrer på at jeg ikke hadde med kamera, da skulle jeg lagt ut noen bilder...men får skaffe meg noen fra noen kollegaer så jeg får laget en LO eller to fra dagen. ;)

Men får jo scrappet litt innimellom også da, bare ikke så jevnlig som jeg har hatt lyst til i perioder pga ting som skjer og litt ujavn form. Hadde tenkt å legge denne ut på hos Sukkersøtt som har hatt en utfordring hvor man skulle la seg inspirere av vann. Men desverre var jeg et halvt døgn for treg til å poste den oppdaget jeg nettopp....men legger den ut i bloggen likevel....;) For meg blir det å tenke sommerbilder når jeg tenker vann, for da tenker jeg videre til sjø. Er vant med å ha endel ferie ved sjøen om sommeren men da stortsett sørover i Norge....men  denne LOen er nok en gang fra Barcelona turen i fjor sommer...(Blir visst aldri ferdig med med dette albumet...nærmer seg 20 LOer nå.) Bildet er av gutta på stranden....derav tittelen Beach Boys, hehe. ;) Har med en QK sel som er en eksklusiv dies kjøpt fra USA, en QK fisk, en anker charms fra Kuttut og noen sneglehus for å underbygge tema på bildet....også måtte det jo bare noen blomster, blader og bling med da... :) Ønsker alle en god helg! Jeg begynner ferie om en uke og gleder meg masse til 2 uker juli ferie og senere 2 uker august ferie!! :)

12 kommentarer:

My Hyde Away sa...

Morsom LO - jeg liker virkelig de LOene jeg har sett fra dette albumet! Jeg kjenner meg igjen - var der i mai i fjor og da var det bygd fine sandskulpturer på denne stranden:)

Lenas kort sa...

Herlig lo :-)Dette blir ett knall flott album når det blir ferdig :-) Kul tittel og nydelig pynting rundt ett flott bilde :-) Ha en super helg :-)

bestevenn sa...

Kjempestilig LO med et knallbra bilde. Kjempemorsomt med illustrerende detaljer, både blomster og div. sjørelaterte ting og dyr. Vi gleder oss til scrapping på tirsdag.

Pia sa...

super flot layout, flotte detaljer
Ønsker dig en god weekend
knus Pia

bojose sa...

NydeligLO med mange flotte detaljer. Likte den selen veldig godt :) Kjempefint bilde.

Jeg har brukt metro alfabetet, ja, og tegnet med en tynn tusjpenn rundt for å få skygge. Jeg synes også det er fint med dies i alle varianter og bruker det mye, som du har sett :)
Får håpe sommeren blir bedre etter hvert, for nå er det ufyselig.
Ha en fin dag, klem :)

Jeanette sa...

Så herlig layout, Elise. Skjønner godt du kosa deg på fest, det gjorde vi andre med Bestevenn (Hege), selv uten deg :)
Fine detaljer på layouten, men du! hvor mange sel har du sett i Barcelona, foruten i Seaworld-senteret nede ved havnen(eller hva det nå heter). :-) Ha en kjempefin helg, og kos deg masse på ferie! Klem fra Jeanette :)

craftymum sa...

Great page Lambi
hugs sarah x

Anne Bente sa...

wawww så total herlig lo

klemmmm

♥Gry sa...

Så mye fint du lager♥♥♥
Me like!
Elsker navnet på bloggen din♥♥♥

Ullklem

Heidi sa...

Så lekker Lo!
Flott bilde og nydelig pyntet:) Masse flotte detaljer.
Det går vel litt opp og ned med bloggingen nå på denne tiden av året for oss alle. Vi må jo nyte fint vær når vi har det:)
Ha en fortsatt fin helg, klem:)

Mona sa...

En kjempeflott LO du har laget!!
mange flotte detaljer :-)

Ønsker deg en flott sommer!!
Klem Mona :-)

Knerten sa...

Flott LO, Elise, og flott reisefølge har jeg forstått :-) Om fire dager er det vår tur til å nyte Barcelona - jippi !
Så hyggelig å høre at lørdagen ble vellykket, for jeg skjønte det skulle gå i ett, og det kan jo være litt mye å 'se frem' til av og til. Vi koste oss også - veldig !! Ønsker deg en finfin sommer, både med og uten scrapping :-)
Klem
T.