søndag 5. juni 2011

God bedring kort! :)

Just Magnolia and Hanglar & Stanglar Challenge Blog har en utfordring som heter Anything Goes akkurat nå. Jeg lagde et kort her for litt siden med et motiv fargelagt for en tid tilbake siden (desverre)! :) Ikke akkurat fornøyd med at Tildas nattkjole har litt vel lite skjateringer, men de er altså der i det minste bedre enn på bildet...Måtte ha et God Bedrings kort litt raskt så da ble det sånn! Har stemplet opp denne fra Heidi og mamma som skulle bruke kortet synes dette gamle Tilda stempelet var kjempe søtt, og vil gjerene ha flere god bedrings kort...så da blir det vel flere kort av sammen motiv etterhvert da...Har to oppstemplede trykk til! ;)
Har brukt div. Bazzill rester så klart, Maja og 3ndy Papir mønsterark, fargelagt med Promarkers, en EK-punch, div.roser, et hjerte brads, og en oppklippet perleswirle og en rub-on tekst som er klippet ut på et hvitt ark.
Her på østlandet har det vært en helg med fantastisk fint vær.... Min veranda har ettermiddagssol, så nå skal jeg gå rett fra pcen og ut og sette meg i sola! Ønkser alle her i Blogglandia en flott og kanskje også kreativ søndag med eller uten sol....Litt senere i kveld blir det også litt scrapping på meg for jeg holder på med et kort som ligger og venter på bordet...må bare ha litt mer sol først! :)

16 kommentarer:

Torill sa...

Sol her også i dag, faktisk!!! DEILIG!!
Hærlig god bedringskort!! Disse gamle Magnoliaene er jo fortsatt søte!!

Takk for titten!
Ha ei fin uke!!

Jeanette sa...

Viktig å nyte sola nãr han først er her :), herlig kort også. Kos deg i sola og med kortlaging. Stor klem fra Jeanette :)

Grethe sa...

Kjempesøtt kort! Herlig rosepynt og så søtt med det lille hjertet!

Ha en super kveld!

bojose sa...

Nydelig kort og så herlig motiv. Nydelig punchet bord og så fint pyntet.
Ha en fin kveld, klem :)

Yvonne sa...

Heisann Elise! Så flott kortet ditt ble! Kjempesøtt dette gamle motivet :)
Jeg satser på å komme på treff den 17, så da skal jeg ta med stempelet. Kan godt ta med malen til esken og, hvis du ikke har den? Og det er forresten bare å herme så mye du gidder. Syns det er superhyggelig hvis noen blir inspirert av noe jeg lager jeg :)
Ha en fortsatt fin kveld! Vi sees om 12 dager!
Klem

Gro sa...

Så herlig kort du har laget Elise. Den Magnoliaen der tror jeg ikke jeg har sett før.
Klem :o)

Lenas kort sa...

Super søtt godbedring kort :-) Klart att mamma er fornøyd med å få ett så flott kort :-) Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra Stocholm, å jammen var det deilig sommer der også :-) Mye blogging å ta igjen etter flere dager fri ;-)....å nye oppgaver som venter ;-) Ha en flott søndags kveld :-)

Kristel sa...

That is a beautiful card Lambi! Looks great!
Hugs Kristel

bestevenn sa...

Herlig stempel, måtte le da jeg så det. Og litt godt humør når man ønsker god bedring er vel bra? Så fint at du har fått brukt verandaen og solen. Vi sees i hvert fall neste uke. Blir veldig fint å roe ned tilværelsen litt med litt scrapping.

Ida sa...

Hei i solen!:))
Dette var da virkelig nusselig! Herlig motiv.
Papir og pynt passet så fint til motivet!
Klem

Anne Bente sa...

åh.... hvor er den bare super flot

klemmmmm

Heidi sa...

Herlig kort!
Så søtt motiv:) Flott pyntet og fine farger.
Ha en fin kveld, klem:)

Pia sa...

super nydeligt kort med et rigtig sødt motiv
knus Pia

Knerten sa...

Herlig kort, Elise, digger det motivet - helt perfekt til et god bedring kort !
Ønsker deg en fin uke, så sees vi vel neste lørdag ?
Klem
T.

Nina sa...

Takk for sist, Elise. Flott kort. Herlig og passende stempel for en god bedring hilsen. Lekkert pyntet med perleswirler og blomster. Klem Nina

Marianne sa...

Ja, hvem blir ikke bedre av et kort som dette i postkasse? Nydelige farger og papirer!
Det kortet med klaffene som du lurte på, jeg har ingen oppskrift jeg vettu:) Har bare sett noe sånt i bloggland, og så lånt ideen. Men du ser sikkert hvordan det gjøres, ikke vanskelig i det hele tatt. Det doble kortet i midten er 5"/12", og jeg har ikke brettet de helt kant i kant som du ser. Bagebeltet er 5" bak, en liten bretterygg på hver side, så det blir plass til litt blomster og stæsj på innsiden, og så har jeg brukt en spellbinder som mal i fronten, og klippet ut for hånd. Magebeltet er limt på kortet på baksiden. Hjelpes så tungvint alt høres ut når en skal forklare, men det er enkelt altså, bare hopp i det!
Masse klemmer fra Marianne:)