torsdag 14. april 2011

Scrappekammeret, Utfordring #28, Sommardraum

Det er så hyggelig at våren er her og at man kan lage kort med sommer tema igjen....Dvs har kanskje alt gjort det en stund alt, men nå er det liksom også riktig tid, siden sommerhalvåret er her! :) Det er masse bursdager i disse dager, så jeg har laget mange kort i det siste. Dette kortet har jeg ikke gitt vekk enda men satser på at mottaker ikke titter på bloggen min! ;)

Mønster arket har jeg fått av Laila/Pink Lady for et par uker siden, og gjett om jeg koste meg med å lage kort av disse nydelige fargene da!!! :) Har brukt to rosa toner i bazzill, en EK kantpunch, stempelet er fra Papirloftet, rosene er fra WO, bildet er jeg usikker på men tror det kan være fra 3ndy Papir. Har brukt glossy accent på rosen i arket, og metall tagen m J på har jeg fått i en pakke med slike tagger fra Hege/bestevenn etter en gang hun var i Usa, perleblomsten er fra Kort og Godt og swirlen er sansynligvis en del av en Prima swirle, perlpånd  er kjøpt på Panduro, og halvperlene i hjørnene er kjøpt på Bikuben men vet ikke forhandler.  :)
I går var jeg i scrappe burdag til to flotte scrappe venninner. Bildene av kortene jeg ga bort der har jeg ikke rekt å redigere enda, så de kommer i innlegg om et par dager. :)

Solen skinner igjen fra skyfri himmel over østlandet. Og jeg skal komme meg på jobb etterhvert så nå må jeg ordne meg ferdig her. Ønsker alle en fortreffelig dag! Og tusen takk til alle de skjønne kommentarene dere er så snille og legger igjen i bloggen min! Blir så glad for hver eneste en! :)

13 kommentarer:

Lenas kort sa...

Så hærlig sommerlig :-) Likte godt det du gjorde med rosen på arket :-) Nydelig motiv og søt pynting :-) Nyt den flotte vårdagen :-)

Yvonne sa...

Enig med Lena, jeg digger glossyen på rosen, fikk den virkelig til å stikke ut. Resten av kortet var også flott! Herlig med sommerlige kort etter denne grusomt lange vinteren.
Tuusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
Ha en superduper dag Elise!
Klem

mettepip sa...

Så lekkert kort Elise! Stilig effekt med Glossy på rosen - satte prikken over i'en det! Ellers flott pyntet også!
Ønsker deg en flott påske!
klem fra
Mette

Grethe sa...

Så lekkert dette var! Nydelige papirer og motiv. Lekkert pyntet med veldig delikat pynt!
Tusen takk for lekkert bidrag til Scrappekammeret!

Knerten sa...

Såå fint, Elise !! Dette mønsterpapiret er liksom deg, syns jeg - godt at du lagde et så vakkert kort med det også :-) Flott pyntet, og nydelig motiv.
Ha en deilig dag i solen !
Klem
T.

salvie sa...

Kjempefint og sommerlig kort Elise! Det gjorde seg med glossy accent på blomsten ja. Takk for god ide! Kos deg masse i vårværet :-) klem

Heidi sa...

Så nydelig kort igjen Elise!
Lekker detail med glossy accent på rosen.
Ha en fin kveld, klem:)

Kine sa...

ÅH så nyydelig kort!! Elsket fargene!!

bestevenn sa...

Nydelig kort du har laget av vakre ark. Idag har jeg hodet på rett plass igjen... tror jeg. Ikke mye tilsnakkendes igår, men fikk da gjort litt i hvert fall.

bojose sa...

Nydelig kort, så fint mønsterark du har brukt. Nydelig pyntet.
klem :)

Sissel sa...

Det var en vakker sommerdrøm Elise, nydelig pyntet og vakkert ark. Veldig fint med den blanke rosa.
God helg
Klem Sissel

My Hyde Away sa...

Flott kort Elise. Jeg har også akkurat brukt opp et slikt mønsterark - og det rakk til mange kort - synes arket er utrolig fint.

My Hyde Away sa...

Ønsker deg en riktig god påske :-)