tirsdag 19. april 2011

Kort og godt -Lag et vårkort

Kort og godt har en utfordring nå hvor man skal lage et vårkort og minst et produkt skal komme fra Kort og godt. Kortet mitt har jeg akkurat gikk bort som bursdagskort til Hege/Bestevenn. Halvperlene og blingsteinen som henger sammen og stikker opp på venstre side av blomstene nede er fra Kort og godt. Motivet er fra Bildmålarna og fargelagt med med Promarkers, sommerfugl punchen min fra MS har nok en gang fått bidra, rosene er fra diverse forhandlere, og den store blingblomsten er fra Nille, har brukt diverse restepapir, div bazzill og et rosa TH ark, en gammel splittbinders og en metall tag med en H på som er fra Usa og ikke minst litt glitterlim da... ;)
Ønsker dere alle en deilig og vårlig påske!!! :) Jeg er veldig fornøyd med å skulle ha hjemmepåske nå som våren virkelig har kommet til østlandet. Så jeg håper på masse sol og iallefall opphold så masse tid kan tilbringes ute....må ut av hiet mitt etter en lang inne-vinter! :) Må også nevne at jeg var på skogstur på søndag og plukket blåveis og hvitveis....skogbunnen var blå så langt vi kunne se av et nydelig blåveisteppe. Men noen tuer med hvitveis fant vi også....og om noen dager er vel skogbunnen helt hvit av hvitveisteppet! Våren er virkelig deilig!! :) Og selvsagt skal det bli endel scrapping også! :) God påske alle sammen! :)

15 kommentarer:

craftymum sa...

Hi Lambi
so very cute
hugs sarah x

bojose sa...

Nydelig kort, kjempefint pyntetog flott motiv.

Så fint at du har fått plukket litt blomster og kommet deg ut.
Nå er det gråvær og ikke noe sol, håper det blir litt bedre utover uka. Ikke så verst temperatur og snø er det en del av fremdeles.
Ønsker deg en riktig fin påske, klem :)

Lenas kort sa...

Så nydelig motiv du har her Elise :-) Nydelig pynting i vårlige farger :-)Jeg nyder deilig påskedager her hjemme :-) Satser på noen timer i hobby kroken denne påsken :-) Lykke til med gutte korte ;-) Det er jo litt stilig med masse metall på disse gutte korta, men av og til så smyger jeg på en blomst eller to ;-) Ha en flott kveld :-)

Gry-Beate sa...

For et kjempe nydelig kort du har laget, og så supert dekorert. Det søte motivet er jo så kjempe flott fargelagt. Tipper nok at Hege ble veldig fornøyd med dette!

Ha fortsatt en super påske.
;0)Gry-Beate

Vibeke sa...

For et flott kort du har laget - heldig hun som fikk dette:):)
Kos deg med hjemme påske - det skal jeg også:)

Kristel sa...

That is a really gorgeous card Lambi! Looks really great!
Hugs Kristel

Pink Lady68 sa...

Helt nydelige begge de siste kortene dine Elise!! Dette har jeg sett live...flott fargelagt det søte motivet og herlige farger!! Fikk kjøpt mitt favoritt stempel som jeg alltid låner av deg på torsdag...Hjooo!! Pluss litt attåt:-)
Riktig god påske og nyt det fine været!!

Klem Laila.

Knerten sa...

Koselig kort, med et herlig motiv !!
Håper påsken gir oss litt mer finvær, for jeg har tenkt å gjøre masse hagearbeid nå :-)
Klem
T.

Angella sa...

Hei søte deg...
Så herlig å se Bildmålarna hos deg... De er kjempesøte!
Kortet ditt oser vårstemning, nydelig:)

Det er så lenge siden vi har sett hverandre...hva sier du til et Fagerstrandtreff igjen, før sommeren?

VI snakkes, kos deg med blåveisene, hvitveisene og den deilige sola:)
Påskeklem, Angella

pia iris sa...

koselig påskekort til å bli i godt humør av.
ha en flott påske. klem pia

Kjerstin sa...

Kjempekoselig kort, Elise! :D
Her er det meldt strålende sol i hele påska, og det håper jeg du også får!!
God påske til deg! :)

Klem fra Kjerstin!

Gro sa...

Heisan. Så flott kort du har laget til Hege.
Skjønner at du koser deg med by-påske. Selv omdet er ganske deilig å være på fjellet og. Her har man ikke noen mulighet til å gjøre alt det man sikkert hadde gjort om man hadde blitt hjemme. Med andre ord - det hadde sikkert blitt mindre ferie på a mor.
Klem :o)

Mona sa...

Flott kort!
Så herlig med blåveis og hvitveis! Begge deler er bare nyyydelig! Fant et par blåveis utenfor her i dag - o' lykke! Hvitveisen går jeg og kikker etter daglig.

Heidi sa...

Nydelig vårkort!
Herlig motiv og flott pyntet:)
Ha en riktig God Påske, klem:)

Iren sa...

Så flott kort! Takk for at du deltar i utfordringen til Kort og Godt denne måneden!

Iren