mandag 7. februar 2011

Endelig en LO igjen

På fredag var jeg på scrappetreff med masse flotte damer på Skedsmo og vi hadde en super natt med masse latter, kreativitet og moro! :) Desverre har jeg ikke rukket mer scrapping i helgen, og kortet jeg begynte på da ble ikke ferdig....så da legger jeg istede ut en LO jeg ikke har fått somlet meg til å legge ut enda....min bøyg er visst å få lastet bilder inn på pcen....må liksom ha tatt bilder av noen prosjekter mellom hver gang jeg gidder å laste dem inn...snakk om latskap da....må visst skjerpe meg, hehe!  :) Dette er iallefall nok en Barcelona LO...Nå har jeg vel ca 10-12 stykker, så nærmer meg iallefall, sakte men sikkert, målsetningen om å lage et helt album fra turen! :) Har en drøss bilder fra turen så bildemateriale til LOer er ejg iallefall ikke i mangel av, hehe! Har brukt TH tekststempel og ark med post tema og klippet ut et postkort fra et annet ukjent mønsterark, så har jeg brukt bazzill og litt Prima ark, hjertet er stanset ut med spellbinders dies. Så har jeg brukt bånd, charms og en tag med reise tema fra diverse steder jeg har glemt for jeg har hatt dem en stund. Sommerfugelen er fra Prima men rub-on og blomster er jeg også usikker på hvor kommer fra...litt dårlig på å huske sånt jeg,hehe! ;) Ser forøvrig nå at jeg ikke har en eneste bling på denne LOen...føler det er litt skjelden til meg å være...men det går visst ann det også,hehe! Ellers har jeg brukt to bilder av klostertårnet i ulike størrelser og limt det lille oppå det store med 3-D puter. Gutta er mine blide reise kammerater på sightsing! ;)

11 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Utrolig lekker lo,dette er sånn jeg ikke får til! Sinna på kortet ditt i helgen sa du????Så rart,hørte ikke det....øøøhhh,tilogmed de i Rællingen hørte deg!
Klem,Janne

Pink lady sa...

Kjempefin LO Elise!! Utrolig stilig bilde av klosteret..kult med to bilder oppå hverandre! Søte små charms og "travel" detaljene:-)
Da venter jeg på tri-shutter kortet ditt:-)

Ha en fin og kreativ uke! Klem Laila.

Lenas kort sa...

Takk for sist :-) Hyggelig som alltid :-) Gleder meg til å se det ferdige korte :-) Dene lo'n er bare knall flott :-) Så stilig det ble med bilde av tårne.Flotte bilder av gutta :-) Ha en flott uke :-)

bestevenn sa...

LO'en ble kjempefin. Morsomt med det store bildet av temaet og så et par fine småbilder av gutta.

Heidi sa...

En lekker Lo!
Flotte farger og stilig med tårnene:)
Ha en fin kveld, klem:)

Pia sa...

wauuw så flot layout med mange fine detaljer, ja det er dejligt at lave layouts ind mellem kortene, jeg har også lavet et layout i dag som vises på inkido bloggen i morgen
knus Pia

pia iris sa...

så flott denne var. stilig oppsett og tøffe farger.
ha en flott uke. klem pia

Sissel sa...

Hei og takk for sist, alltid koselig å ha deg som bord-dame:)
Og takk for kortbrettingen, det er ikke kommet pyntepapir på det enda, kommer snart.
Lo`en din er kjempefin, så stilig med med de tårnene oppå hverandre, fine farger og pynt.
Klem Sissel

Kjerstin sa...

Så koselig å høre fra deg igjen, Lambi! :)
Dårlig blogger jeg også - og dårlig scrapper det siste halve året, men tror jeg er litt på gli igjen... ;)

Nyyydelig LO! Drømmer om å komme meg i gang med noen LOer jeg også. Du inspirerer!
Klem til deg!

Nina sa...

Så stilig LO, Elise. Digga de to tårn-bildene du har plassert oppå hverandre. KULT!! Skikkelig misunnelig på dere som koste dere på treff. Jeg lå rett ut med omgangssyke:((( men snart ski-treff da:))))) klem

Knerten sa...

Stilig bakgrunnsark du bruker her, Elise, og en flott LO nok en gang. Kult med den lille koffertcharmen også, og gutta ser ut som gøy reiseselskap, skjønner at dere hadde en flott tur, ja !
Flinka !