mandag 14. februar 2011

Bursdagskort for en kollega

Sist fredag på scrappetreff begynte jeg på dette kortet. Dette er en litt for dillete bretteteknikk for meg tror jeg, hehe. Ikke det et det er noe vanskelig, men får litt dilla av alle småbitene med mønsterark som skal pynte alle vinkelene, hihi... Noen tar 2 lag med pynte ark på hver rute, men det orket altså ikke jeg, fnis.. ;) Men til syvende og sist var det litt moro å lage dette også for resultatet blir jo ganske stilig da. :) Måtte begynne på det på treff, ellers hadde jeg nok ikke psyket meg opp til å komme igang, men rakk ikke å bli ferdig så finichen gjorde jeg hjemme! 

Lagde dette for en kollega som skulle i 40 års dag. Hun ønsket å ikke måtte skrive alt for mye tekst og det var da jeg mestemte meg for å lage denne typen kort for her blir det jo ikke så alt for mye sriveplass...litt etter som hvordan man gjør det da! Jubilanten var heller ikke så glad i rosa og lilla så da dermed ble det brun,blå, grønt og hvit denne gangen. Og hun som skulle gi kortet videre ble iallefall fornøyd. Brun bazzill er selve kortet og spellbinder rammen med Tilda i er i grønn bazzill. Tekstboks rammen er i blå bazzill og disen er fra QK. Mønsterarkene er igjen Maja Design med bjørnebær motiv og baksiden av det samme arket. Og sommerfugel fra MS og blomst fra EK puncher er stanset ut i Maja resteark. Ellers har jeg brukt klistremerk bokstaver til jubilantens navn og alder, bling og blomster må selvsagt også med! Tilda er fargelagt med promarkers som alltid. Tagen til personlig tekst er stanset ut med Magnolia dies og har fått et bånd knytt fast i seg, for som sagt ville hun slippe å skrive mye så da synes jeg den ble til et søtt lite skrivefelt. Også har jeg stemplet bursdagstekst fra NSS. 
Synes resultatet av sånne kort som dette er blir veldig stilig som sagt så jeg vil nok gjøre det igjen... Men med min tålmodighet skjønner jeg hvorfor jeg bare har laget sånne 2 ganger, hehe! ;) 

Man ser den ene typen mønster når man ser kortet fra den ene siden og den andre typen mønster fra den andre siden. Må jo ikke gjøre det på denne måten men artig effekt synes jeg. Fra denne vinkelen kommer forsiden best frem.
Her er den andre vinkelen og tekst boksen med bursdagstekst kommer best frem.

Ikke ofte jeg tar nærbilder av deler av kortet men siden det ble noen bilder denne gangen måtte søte Tilda få litt fokus også, hehe! ;) Har brukt 3 grønnfarger på sokker og bluse. Og 4 brunfarger på kjole og sko. Ble mest fornøyd med kjolen....fargeleggingen kommer seg stadig men har fortsatt forbedrings potensialer, hihi! ;)
Melder kortet inn på Scrappekammerets Utfordring  #24 La deg inspirere av ordet bursdag. De feirer sin 1 års dag som blogg i disse dager, hurra og gratulerer til dere! :)

Nå er det natta jeg bør og skal sove nå... Har hatt noen timer med gallestens anfall  i kveld så ikke hatt noen  sjans  til å sove før nå....men omsider er det over og jeg puster helt ned i magen igjen....Puh....deilig! Er dermed litt sliten nå så får komme meg i seng så jeg er i form til ny uke. Heftig på jobben fortiden så viktig med nok søvn men har brukt helgen til å sove masse frem til i kveld, så det skal nok gå bra. ;)
Ønsker alle dere som besøker bloggen min  en alle tiders ny uke!

15 kommentarer:

Miss StampAlot sa...

Nydelig kort du har laget. Masse flotte detaljer, og kjempefin bretteteknikk =)

Lenas kort sa...

Ferdig med korte allerede? ;-) fnis.... Ja detta har du jammen hatt mye jobb med (hjernetrim) Riktig lekkert ble det :-)...å Tilda ble helt nyyyyydelig :-) Håper du har fått en god natts søvn, å får en fin dag :-)

Knerten sa...

Fy søren, så fint dette kortet er, Elise ! Du har all grunn til å være fornøyd med dette, nydelige farger, søt Tilda og flott pyntet !
HA en fin dag.

Heidi sa...

Wow dette var lekkert!
Flotte mønster ark og pynt:) Stilig bretteteknikk og nydelig fargelagt Tilda.
Ha en fin dag Elise, klem:)

Grethe sa...

Veldig flott kort! Med utrolig lekre farger!

Takk for ditt flotte bidrag til Scrappekammeret sin bursdagsutfordring!

Kristel sa...

Woww that is a stunning card Lambi! Looks so gorgeous!
Hugs Kristel

bojose sa...

Et nydelig kort du har lagd. Flotte papirer og nydelig pyntet.

Håper du er kommet deg etter gallesteinsanfallet. Vet godt hvordan det er. Jeg har heldigvis blitt operert, så den ¤#%#¤¤#" tid er heldigvis over.
Ha en riktig fin kveld, klem :)

Eva sa...

Hei på deg ,så fint kortet ditt ble når det ble ferdig,den Tildaen ble kjempefin,malt:))

Ida sa...

Så lekkert det ble ferdig!
Har vel strengt tatt bare laget et par sånne, alt for masse dill, men flott også!
Ditt ble nydelig!

oheidia sa...

Kjempefint kort som jeg så i da du var hos meg enten onsdag eller lørdag - husker ikke hvilken dag det var. Hadde ikke klart alle de bitene:=)

pia iris sa...

ja det er kanskje dillete å lage, men du verden så flott det ble. digger hele kortet ditt jeg.
ha en flott dag. klem pia

Pink lady sa...

Kjempefint tri-shutter card Elise!!
Nydelige farger og Tilda!!
Ble en Bikuben tur på meg igår...veldig fint med morsdag:-)

Ha en fin vinterdag! Klem Laila.

Yvonne sa...

Hi-hi, så deilig å være ferdig med kortet tenker jeg! Husker jo banningen og svertingen din på treffet, ha-ha! Men jammen ble det fint og da. Kanskje du skulle lage et til når du først er i gang :) Hos meg har det foreløpig bare blitt med det ene jeg lagde for evigheter siden...
Tuusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
Klem, Yvonne

Anette sa...

Et nydelig kort! Lekre farger og flott motiv. Herlig bretting også ;)
Tusen takk for at du deltar på bursdagsutfordringen vår på Scrappekammeret!
--klem--

eba sa...

Herlig flott og detaljrikt kort!! :)