torsdag 13. januar 2011

Et kort av de fine Maja arkene

Det er ikke ofte jeg får dilla på ark fra en spessiell forhandler. Men i det siste har jeg laget mye kort med Maja ark ja!! ;)  Disse arkene i lille/rose synes jeg er super søte! Og med stempel motiv lånt av Laila/Pink Lady så ble dette egentlig et skikkelig sommerlig kort...tror nok at jeg er litt lei av vinter og kulde nå ja, så da er det godt at man kan drømme seg litt bort ved hobbybordet når det egentlig er ganske så mye vinter igjen enda! Kant punchen er fra EK, blomster litt herfra og derfra, sommerfugl punchen er fra MS, bling på metall tråder er fra Magnolia, og rammen rundt stempel motivet er fra Spellbinders. Har brukt Crakel accent på sommerfuglene for å få litt liv og struktur i dem og fargelagt stempel motivet med Promarkers tusjer som vanlig! :)
Ønsker alle venner her i Blogglandia en flott kveld!

14 kommentarer:

bestevenn sa...

Så fint dette kortet ble, og nydelig stempe. Nydelig med sommerfuglene og de lilla stenene. Vi scrappes på søndag.

Pink lady sa...

Åå, så lekkert kort Elise!! Helt dilla på disse mønster arkene jeg også:-) Nydelig layout! Flott blomster pynt og krystaller!! Så fint du har fargelagt det søte motivet!! Sammen punch har vi også:-)
Vi scrappes/snakkes.

Ha en riktig god helg! Klem Laila.

Lenas kort sa...

Dette korte varmer helt opp til Bjørkelangen :-) Riktig lekkert ble det :-) Ønsker deg en flott helg :-)

bojose sa...

Så nydelig og sommerlig kort du har lagd. Fine farger og så fint motiv.
klem :)

Hannemor sa...

SÅ nydelig kort! Og så herlig med følelse av vår og sommer! Jeg lengter også etter de litt varmere årstidene nå - og med våren kommer jo SKI-treffet - vi ses vel der denne gangen også håper jeg! :D

Klem til deg

Nancy sa...

Så nydelig kort, Elise:O) De Maja arkene er kjempe flotte, søtt motiv som er nydelig farget! Lekkert pyntet! Sommerfuglene ble kjempe fine:)
Ha ei herlig helg.
Klem, Nancy;O)

jannes hobbykrok sa...

Åååhhh,sjekk den søte jenta da! Nydelige ark,nydelige farger! Blir så imponert jeg,når du gidder å gjøre mer med blomstene,enn bare å stanse de ut;)
Klem,Janne

Pia sa...

så nydeligt kort i dejlig lilla farver. Du må ha' en god weekend
knus Pia

Nina sa...

Nydelig kort. Og arkene er jo utrolig søte og fine. Er så fint med lilla synes jeg. Et søtt motiv. Pyntet på en sommerlig og flott måte. ha en fin helg. klem

Knerten sa...

Rålekre de sommerfuglene, Elise :-)
Flott og rolig kort, akkurat passe nydelig pyntet.
Ønsker deg en god helg.
Klem
T.

Gry-Heidi sa...

Åh, så nydelig dette var Elise! Maja arkene er så lekre, jeg har allerede kjøpt to runder av de nye *fnis*. Nydelig motiv og en herlig følelse av sommer :o)
Ha en fin helg!

Klem :o)

Sissel sa...

Kjempefint kort Elise, nydelige farger og kjempesøtt motiv. Har også dilla på Maja-ark, prøver å liste meg forbi hyllene med de arkene når jeg er ute og handler, men plutselig så ender jeg opp der allikevel:))
God helg og kos deg:)
Klem Sissel

Guro sa...

Åååååå dette var nydelig Elise!!! Så søtt du har pyntet, og skikkelig søtt motiv også :-D Lilla er en farge som alltid virker :-D
Ha en super helg!
Klem Guro

Heidi sa...

Så nydelig kort!
Lekkert pyntet og søtt motiv:)
Ja de mønster arkene er bare så fine.
Ha en fortsatt god helg Elise, klem:)