søndag 23. januar 2011

Bursdagskort - OSAATCB - "As You like it"

Da har jeg kommet hjem fra en kjempe koselig dåpsfest og er stolt fadder til lille skjønne Elias. Som jeg koste meg med å ha i fange nesten de to siste timene av festen. Etter han hadde sirkulert rundt i armene på de fleste hele dagen og han begynte å bli litt grinete plasserte moren han i mitt fang og der roet han seg ned for kvelden. Han sovnet ikke, det var så mye å følge med på, men han smilte, "pratet" og tittet seg fornøyd rundt og vi koste oss masse! :) Hadde kjøpt et prinse album med sølvramme og blå fløyel på gullsmedbutikken i gave...fant ut at det måtte bli en gave som hadde noe med foto og album og gjøre og den og hjemmelaget kort ble veldig godt mottatt, så det var koselig. :)

Nå tenkte jeg å legge ut et bursdagskort jeg lagde  for noen dager siden. Har brukt Maja ark igjen,hehe... Tekststempel er fra North Star Stamps, og søte Tilda fikk jeg av Laila i julekalenderen min. har brukt en froske charms fra kuttut.no, sommerfugler er en MS punch og jeg har brukt crakle accent på dem, og borden en EK punch, bling og roser er litt herifra og derifra og den lille ranken er en del av en Prima ranke. Tilda er som alltid fargelagt med promarkers og limt på puter oppå en spellbinder dies! Koste meg masse med å lage dette kortet. Har brukt farger jeg liker veldig godt her og jeg er så flink til å bruke restebiter nå når jeg bruker disse Maja arkene...noe jeg ikke alltid er ellers, selv om jeg alltid tar vare på restene, så klart! :)

Ønsker alle en god start på den nye uken i morgen! Og en god natt i kveld!

16 kommentarer:

bojose sa...

Hei Elise, høres ut som en vellykket dag :)

Nydelig kort du har lagd her. Kjempefint stempel og så fint du fargelegger.

Ha en fin uke, klem :)

Lenas kort sa...

Dette korte ble kjempe stilig :-) Liker denne Tildan veldig godt :-) Perfekt til ett bursdags kort :-) Ha en flott uke :-)

Marjo sa...

Hi Lambi,

Great Birthday card. Thanks so much for sharing with us at OSAAT. Don't forget to link back to the challenge blog if you want a chance to win the prize.

Hugs, Marjo

pia iris sa...

så kjekt å høre at dagen ble flott.
et skikkelig lekkert kort du har lakt ut her og.
ha en fin uke. klem pia

Jeanette sa...

Hyggelig å høre at dagen i går ble bra! :) Så utrolig nydelig kort du har laget. Herlige detaljer og farger. Maja Design er jo bare supre. Jeg har noen slike "Fika"-ark liggende. Må bare få tid til å bruke dem. Kanskje det ikke skjer før jeg er inne i ny bolig... ;) Inntil da får jeg kose meg med å få inspirasjon hos andre ute i bloggverden! Ha en fin uke! Klem.

bestevenn sa...

Takk for sist. Hyggelig med noen timers scrapping. Og så flott at kortet ditt gjorde lykke, det var et veldig fint kort. Og dette bursdagskortet er så fint. Koselig Tilda-stempel.

Kristel sa...

That is a wonderful card Lambi!
Hugs Kristel

uksharon sa...

Fabulous card, love the d/papers and wonderful embellies.
Thanks for joining us at OSAAT this week.
Best wishes, Sharon

Knerten sa...

Kjempenydelig kort, av en eller annen grunn minner det meg om Heidi :-)
Kos at dagen i går var vellykket, Elise.
Ønsker deg en fin og kreativ uke !

Nina sa...

Nydelig kort, Elise. Fine farger og mønsterark. Må nok ut å shoppe noen Maja ark jeg også etterhvert. Har de det på Bikuben? Tenkte kanskje jeg skulle ta meg en tur på Bikuben rett før treffet på Skedsmo neste gang.Det så lekkert sli du har pyntet på kortet på høyresiden, litt annerledes. Likte det veldig godt. Hørtes ut som du hadde det veldig hyggelig i barndåp. Jenta med godt barnetekke det:) Ha en fin uke. Klem

Torill sa...

Så lekre farger du har brukt! Helt hærlig!
- og det hørtes ut som om det var en virkeli gflott kosestund du og dåpsbarnet hadde! <3

Heidi sa...

Et herlig kort du har laget!
Nydelig pyntet og lekre mønster ark:)
Klem:)

mettepip sa...

Så flott du har hatt det i dåp! Så moro at han falt til ro hos deg da, skikkelige go'inger disse små!
Så søtt kort du har laget her Elise. Flott pyntet, likte godt stripa med mønsterark og perler! Fint dekorert med blomser og sommerfugler også!
Ønsker deg en fin og kreativ uke!
klem fra
Mette

Pink lady sa...

Høres ut som en koselig barnedåp Elise:-)
Skjønner kortet ble godt mottatt...var jo bare lekkert!! Helt nyyydelig dette også!!
Så mange fine kort du lager om dagen! Blir kanskje en LO imorgen:-)?

Ha en fin dag! Sees:-) Klem Laila.

Sissel sa...

Hørtes ut som en koselig dåp og fest, barnetekke har du også:)
Kjempefint kort du har lagd, likte veldig godt den diesen du har brukt, den var kjempefin, nydelig og annerledes pyntet:))
Klem Sissel

Padster sa...

Fabulous creation - thanks for sharing it with us at OSAAT this week
Hugs,
Debbie xx