tirsdag 26. oktober 2010

Scrappehuset - scrappe en sinnsstemning!

Her går det i julekort og sommer LOer om hverandre i en herlig blanding fortiden,hihi. Lagde denne LOen på Ski treffet. Jeg prøver å holde igjen sol og varme følelsen så godt jeg kan,hihi. :) Sommer glede er for meg en sinnsstemning som igrunn varer nesten hele sommerne. I det legger jeg late varme dager, tur i skog og mark og og med båt, sommer mat som jordbær og moreller eller grilling, fisking, ferie, barn som leker i vann og med vann, en fin blomster bukett....ja det er mye som gir meg sommerglede! LOen viser Heidi sine på skjønne "barn" /snart ungdom, Leon og Jenny og ingen tvil om at de er midt i lek og moro og sommerglede i hengekøya...Her de gynger i vei til de ramler ut og ler seg nesten fillete,hihi. Har pyntet med somerfugler med glitter på, litt bling må alltid med, min nyeste EK punch, og bladranker som passer for naturen vi er ute i på hytte her også har jeg brukt endel charms med hjerter og LOVE på som både kan stå for deres lek og at jeg er veldig glad i dem! :) Har nemlig gjort opp status med deres mor om at disse to også egentlig er litt mine,hihi! ;)

18 kommentarer:

craftymum sa...

Hi Lambi
what a great scrapbook page. Love the leaves up the side
sarah x

pia iris sa...

morsomme bilder og herlige papirer du har brukt. den bladranken ble nydelig.
ha en flott kveld. klem pia

Veronica sa...

Flott og sommerlig LO:) Herlige farger du har brukt:)

bojose sa...

Kjempeflott LO. Så fin bladranke og nydelig mønsterark. flotte bilder :)

ha en fin kveld :)

Knerten sa...

Rålekker LO, Elise. For en flott ranke (= to) du har på siden der; den likte jeg ! Nydelige barn også, det hjelper jo på :-)
Ha en fin kveld (tenner du i peisen kan du jo få det sommervarmt, he he)
Klem T.

Pink lady sa...

En nyyydelig sommer LO av Jenny og Leon!!
Lekre farger, layout og flott pyntet!! Så fin denne EK punchen og alle sommerfuglene også:-)

Ha en fin og kreativ uke videre! Klem Laila.

Nina sa...

Den var veldig flott. Likte sååå godt den blomster/bladranken du har pyntet med.

oheidia sa...

Så klart du har en stor del av barna, Elise. De regner deg som en av vår ALLER nærmeste familie og du var faktisk den første ut av all annen familie som så Leon som nyfødt - han var knapt ett døgn gammel. Det gir status og det gir forpliktelser!!!! (som du virkelig fyller)!!!! Jenny er litt lei for at du ikke er fadderen hennes også men hun vet nå¨at du er like glad i henne som Leon og da er det greit!

Nydelig LO. Så den sånn halvferdig på Ski, men du har pyntet med mange fine saker som feks love, bling og blomster. Riktig så sommerlig.

Glad i deg også forresten (nissungen!!!!)

:=)

Heidi sa...

Nydelig LO Elise!
Herlige bilder av barna:)
Flott pyntet, sommerlig og friskt. Og veldig lekker den ranken du har laget.
Klem:)

Lenas kort sa...

En aldeles nydelig sommer lo, med to flotte unger :-) Stilig bilde serie :-) Flott pynting :-) Ha en fin kveld :-)

bestevenn sa...

Kjempemorsomme bilder, og flott LO. Det ble veldig fint med blomsterrankene, og det er så fint med sommerfugler og blomster.

Mona sa...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min! Til posekortet har jeg bare brukt 1 vanlig brun papirpose. Eller den var igrunnen litt kortere... For planen var at jeg skulle brette den på midten, men da synes jeg den ble så liten. Så den ble brettet litt over midten. Og så limte jeg på kartong for å få "sidene" på kortet/albumet like lange.... uff, ble vanskelig å forklare.. Kanskje jeg skal lage noen "trinn-for-trinn" bilder ;-)

Koselig LO du har laget her! Kjempeflott den blomsterranken.
Ha en fin dag!
Klem Mona :-)

Kristel sa...

That's a beautiful LO Lambi!! Love what you did with the leaves!
Hugs Kristel

Torill sa...

For en sommerhærlig LO!!! De deilige fargene og hærlig med bildene. De rankene der - de likte jeg kjempegodt!! KNALL!

Takk for at du ble med på utfordringen vår!!

Lakrisstang sa...

Så herlig sommerLO!!!!!!!!! Flotte og fargerike farger!! Passer ekstra godt å se på, på en sånn grå høstdag som i dag....Blir i godt humør av den!!
Takk for titten!!
Bente

Vibeke sa...

Kjempefin!!:)
Masse flott pynt. Herlig:)

Takk for at du deltar :)

linn kristine sa...

En skikkelig koselig sommerLO, full av sommeridyll. Kule bladranker, spennende med alle skattene som skjuler seg mellom bladene. :D
Takk for ditt spennende bidrag. :D

Ann Cicilie sa...

For en sommerglad og deilig layout dette var! Flott at du har brukt flere bilder, de forteller virkelig en historie i seg selv :)

Jeg liker alle de flotte fargene du har brukt, alle detaljene som gjemmer seg rundt omkring og de flotte punchede kantene!