lørdag 2. oktober 2010

Nordsalten - Jul i oktober - Snøkrystaller!

Hehe, mens jeg er i gang med å å legge ut julekort, passer jo denne utfordringen perfekt for meg i disse dager,hihi... ;) Dette kortet er det andre kortet jeg lagde på scrappetreffet sist fredag. Er veeeldig Bildmålarna motiver på meg fortiden....mest fordi de er UTROLIG SØTE også har jeg ikke så alt for masse julemotiver heller...ikke laget så mye kort før siden jeg mest har laget LOer frem til i fjor høst, så da må det bli litt av de sammen motivene...men noe variasjon kommer etterhvert altså...hehe. ;) Syntes det måtte prøves å fargelegge denne søte fiolin nissejenta som blånisse også, for jeg fant ut at jeg nesten har flere blå tonede juleark enn rødt og grønt! :) Prøvde meg frem og synes det ble en en bra kombo av 3 blå farger for å få juleblått her...Sitter ikke med mine Promakere ved siden av meg nå så husker ikke hvilke 3 jeg brukte i farta...men det kan jeg finne ut dersom noen skulle lure... ;) Rammene bak nissejenta er fra Spellbinders, bling og snøfnugg er fra Nille...snøfnuggene har jeg tatt av fra et bånd, blomstene er fra Kuttut og Bikuben og bazzill og mønsterarke er også kjøpt på Bikuben...mønsterarket er fra ifjor....har ikke trengt å kjøpe noen juleark enda for jeg har en hel mappe fra i fjor,hehe. Det stilige "God jul" stempelet mener jeg det var Yvonne som lånte meg.. :)  I kveld kommer Hege (Bestevenn) for å scrappe litt hos meg! Det blir koselig! Ha en god lørdag alle som titter innom! ;)

16 kommentarer:

bojose sa...

Så fint julekort, flott motiv og lekkert ark du har brukt her. flott med snøstjernene og blomstene.
God helg :)

oheidia sa...

Jeg har sett dette kortet "live" og det er veldig koselig. Synes det snøkrystall arket er kjempelekkert og lurer på hvorfor jeg ikke kjøpte noen slike i fjor??

Du og jeg har jammen begynt med juleproduksjonen, men det er som du sier - man må jo det for å komme i mål med alle man har lyst til å gi bort!

Ha en fin helg. Kos deg med Hege i kveld. Jeg skal i bursdag til Connie - det blir koselig.

Lenas kort sa...

Har vært så heldig å se dette korte irl :-) Aldeles nydelig,Elise :-)Stilig det stempelet som du lånte av Yvonne :-) Digger disse swirlene.Disse he de desverre ikke oppe hoss oss, men i November flytter Nille inn i store nye lokaler :-) så da håper jeg de dukker opp der. Ha en flott helg :-)

Pink lady sa...

Et nydelig julekort!! Flott fargelagt det søte motivet:-) Blått i forskjellige farger, swirler og layout ble en fin kombinasjon, Elise!

Ha en fin scrappe kveld sammen med Hege.
Klem Laila.

Marianne (Sakkalo) sa...

For et nydelig kort! Det gir et gammeldags inntrykk - uten å være vintage, synes jeg. Helt unikt. :)
Takk for at du deltar i NSHKs utfordring - lykke til!
♥ Marianne

Nina sa...

Nydelig julekort. Vakkert pyntet med bling, blomster og snøkrystaller. Ha en fin lørdagskveld. Klem

Mona sa...

Et nydelig julekort. Jeg eeelsker snøkrystaller!! Skjønt motiv du har brukt, og nydelig fargelagt.

Ha en flott lørdagskveld!
Klem Mona :0)

Anonym sa...

Lekkert julekort, Elise! Nyyydelig!!

Posekortet mitt er rett og slett en liggende pose som jeg har kledd med papirer, dekorert, og puttet en tag inni. Veldig enkelt!;o)

Fortsatt god helg!
Klemmer Ida:o)

Jeanette sa...

Dette var virkelig et herlig julekort! :) Nydelig motiv da. Klem.

Vibeke sa...

Så flott kort du har laget. Lekkert

Håper du får en fin søndag:)

pia iris sa...

et nydelig julekort igjen elise. likte fargene og stemplene var koselige de og. tekststempelet var skikkelig nostalgisk. og bling var perfekt her.
ha en flott søndag. klem pia

Wenche sa...

Kjempeflott julekort, flott motiv. Takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.

-DT Wenche

Miss StampAlot sa...

Ååååh.. dette var bare såå nydelig.

Tusen takk for at du deltar på NSHK`S utfordring..

Masse Lykke til.

Klem fra Marielle j

Knerten sa...

Vet du, Elise, dette er et rett og slett helt nydelig kort !! Liker så godt fargene du har brukt, og motivet du bruker er bare helt flott. Passer perfekt til et julekort, synes jeg.
Klem
T.

Heidi sa...

Åh... så koselig julekort Elise!
Så lekre farger du har brukt her. Og det er helt nydelig pyntet:) Motivet er så fint også og nydelig fargelagt.
Dette likte jeg!
Ha en fin kveld, klem:)

Pia sa...

wow så nydeligt julekort dejlige farver