lørdag 11. september 2010

One stitch At A TIme - Challenge 29 - Blooms, Butterflies, Blings

Da tenket jeg å slenge meg med på enda en utfordring! Og dette er første gang på en ikke norsk/nordisk blogg, hehe. Er ikke komfortabel med å skrive på engelsk så det har jeg ikke planer om,hihi... men det er altså på One Stitch At  A Time - Challenge 29 - Blooms, Butterflies, Blings jeg legger inn mitt bidrag for idag! ;) Dette er jo en perfekt utfordring! Jeg elsker bling, blomster og sommerfugler og er vel ikke alene om det...så bli med damer!! ;) Har brukt mine promarkers så utrolig mye i det siste, så det var nesten litt uvant å bruke et av disse svart/hvit bildene på et kort igjen, men det var moro å lage dette kortet! Det kom i hop hos Hege (Bestevenn) her for noen dager siden. Fikk bilde fra Hege...for jeg orket ikke fargelegge noe akkuart da og hadde visst ikke med meg noen slike bilder selv...jeg som syntes jeg hadde pakket så bra, hihi! Ellers fikk jeg også den fantastisk søte charmsen fra Laila (Pink Lady) også lånte jeg også punchen hennes! ;) Har ikke så mye puncher selv...har liksom ikke tatt helt av på det....men denne var jo sååå fin da og heller ikke hard å klemme ned, noe jeg synes mange blir....kanksje fordi jeg sitter og ikke får tyngden helt ovenfra når jeg presser de ned....men denne altså, men må jeg vel kanskje bare ha etterhvert, hihi.....må ha, bare må ha - er det ikke det det heter! ;) Eller var det morsomt å bruke svarte og hvite ark også som var utgangspunktet mitt...men klarte visst ikke hetl å unngå å blande inn en liten blå fargeklatt gitt....men heldigvis er ikke utfordringe svart/hvit denne gangen...er visst alt for glad i farge klatter jeg! ;)
Da var det bare og ønske alle mine nye og gamle blogg venner en riktig god lørdag og helg! Kos dere med familie og venner eller vær kreative i hobbykroken dere! ;) Jeg skal igrunn begge deler idag jeg! ;) Regner ute, så jeg holder meg inni i formiddag, men får kusine på besøk i kveld og skal se Skal vi danse? med henne...Jippi jeg gleder meg sånn...endelig begynner det igjen.....Forholdsvis sportsdans interessert for å si det mildt!!!! ;) Hihi! Vi scrappes damer! :)

19 kommentarer:

Paula sa...

gorgeous work Lambi
well done and thanks for joining in at OSAAT this week
good luck
Paula xx

trine sa...

Nydelig kort:)

bojose sa...

Nydelig kort , fint at du har med en "fargeklatt" :)
Mannen sa til meg her en dag: Det siste året har jeg ikke hørt stort annet enn "jeg MÅ HA" og "jeg ønsker meg", hahahahahaha moroklumpen :)
Ha en riktig fin helg, klem :)

stitchy sa...

OH this card is just beautiful, I love the dark rustic look of it..great colors..thank you so much for sharing with us at OSAAT - I hope to see you again - good luck :)

stitchy xoxox

uksharon sa...

Lovely card. Thanks for joining us at OSAAT challenge - hope to see you next week.

Eva sa...

Hei !
Såå utrolig flott kort du har laget,må ha og må ha ,vi scrappere er jo bitt av samme basill så heldigvis vet vi hva vi snakker om og ikke må unnskylde oss for hverandre ,kunne ønske noen ganger at nyhetene kunne vente litt,da..
Nydelig bidrag og ett herlig fargevalg!!!

laney sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
laney sa...

Gorgeous card Elise!! Thankyou for joining us at
OSAAT this week hope you will join us in our next challenge also
hugs
laney

Gry-Heidi sa...

*sukk*, dette var LEKKERT !! Nydelige farger og nydelig pyntet, og det er nok flere enn deg som må ha denne punchen, hi, hi :o)
Ha en toppers dansekveld :o)

Klem :)

Heidi sa...

Så lekkert kort!
Nydelig pyntet Elise og så flotte detaljer du har med:)
Hm, det er alltid noe man trenger ja! Kjenner godt til det:) Men du verden så mye moro vi får ut av det vi handler! Og det er viktig:)
Ha en flott lørdag, klem:)

Nina sa...

Lekkert, Elise:) Og hvem elsker ikke bling og sommerfugler;) Kult motiv og nydelig dekorert. Har scrollet meg nedover i bloggen din fram til det siste blogginnlegget jeg kikket på sist jeg var innom....og dit var det langt;)Så mye nydelig du har laget i sommer. Ha fin lørdag med danseunderholdning. Det skal jeg også. Klem

Gro sa...

Du er nok ikke alene om å like de tre tingene der, nei. Og kortet ditt er skikkelig lekkert.

Klem :o)

oheidia sa...

Kortet ditt er skikkelig lekkert og veldig mandig!!! Heldig er den mannen som får dette. Likte alt på det - faktisk hver eneste lille detalj! Stilig motiv!!!!

Padster sa...

Beautiful colours for a fantastic card - thanks for joining us at OSAAT this week xx

Guro sa...

Nydelig kort du har laget Elise! Kjempesøtt bilde og nydelig satt sammen. Litt ulikt deg? Men kjempefint; og det er jo bare kjekt å variere ;-) Enig med deg i at dette er den perfekte utfordring forresten; bedre blir det ikke.
Ha en super søndag.
Klem Guro

Pink lady sa...

Har jo sett dette live nesten ferdig..kortet ditt ble bare lekkert Elise!
Nydelige farger sammen, alltid lekkert med punch(hihi) og flott pyntet!!
Koste meg med "skal vi danse" igår jeg også:-)

Kommer et innlegg om scrappetreff i bloggen min etterpå.
Ha en fin kveld!
Klem Laila.

Pia sa...

woooow sååååå nydeligt kort, lækre detaljer.
knus Pia

mettepip sa...

Så lekkert kort Elise! Gjorde seg virkelig med kantpunchen! Flott med det lyseblå aom en brytning. Fint pyntet også!
klem fra
Mette

Knerten sa...

Kjempenydelig kort, Elise ! Litt uvant å se denne vintagetypen hos deg, men du verden; du består jo med glans, for dette er flott :-)