fredag 20. august 2010

Sommerkort!

Fant plutselig ut at jeg skulle legge ut dette kortet nå....er vel nesten bare fordi jeg er så treg til å komme meg i seng, også fant jeg enda en grunn for å sose bort 5 minutter! Som jeg har nevnt før så prøver jeg å holde på sommeren så hardt jeg kan og til helgen er det spådd 22 gradere i Oslo, og jeg håååper det stemmer! :) Kortet jeg legger ut nå lagde jeg på hytta i sommer, men ikke fått lagt det ut tidligere, så da får jeg vel benytte anledninga før det blir for langt mot høst her... ;) Motivet er et Karen Doodles digi stempelmotiv, blomster fra litt her og der. QK-dies hjørner, tekst stempel fra NSS, diverse bazzil og mønserark + farget bølgepapp.
Takker alle som besøker bloggen min og som kommer med så mange snille og fine tilbakemeldinger til meg! Setter utrolig stor pris på det og ønsker dere alle en riktig god og kreativ scrappehelg! :)

10 kommentarer:

bojose sa...

Så herlig sommerkort :) Ja vi må holde på sommeren så lenge vi kan.
Har svart deg i innlegget under her, om du ikke har funnet det :)
Ha en riktig flott og kreativ helg og en riktig god natt :) klem :)

Pink lady sa...

Et nydelig sommerkort!
Herlige farger sammen og KD motivet perfekt til teksten:-) Kult du har brukt bølgepapp til! Ha en fin helg! Og kreativ vet jeg at din helg blir også:-) Sees...gleder meg!
Klem Laila.

Heidi sa...

Så herlig kort i friske og sommerlige farger!
Liker motivet også:)
Ja tenk vi er snart i september... Man må nyte de gode dagene!
Ha en fin dag, klem:)

Rønnaug S. sa...

Den skilpadda ser ut til å ha det flott midt i alle jordbær og sommergrønne farger. Håper helga du blir minst like fin som skilpaddas ;)

Guri sa...

Herlig kort i friske farger.

Gry-Beate sa...

Så herlig et kort!! Kjempe søtt motiv, og så kjempe flotte farger du har brukt!! Jeg prøver å tviholde på sommeren, men ikke godt når en må sitte med fleece og pledd!!!!!!

;0)Gry-Beate

Pia sa...

ej et herligt sommerkort, dejlige farver og sødt motiv.
knus Pia

mettepip sa...

Så herlig sommerkort Elise! Stilig motiv.
Er akkurat ferdig med sommerferien jeg, så her er sommeren absolutt i fokus enda. Prøver å tviholde på den så lenge som mulig.
Ha en fortsatt fin helg!
klem fra
Mette

Knerten sa...

Denne karen likte jeg, Elise :-)
Sommeren er da her, den ! Har gått ned bare armer hele helgen (mulig adrenalinet varmet meg i går..), og det har fungert kjempebra, det !!
Herlig kort, og så hyggelig at dere koste dere hos Hege i går. Takk for søte kommentarer både her og på FB; Elise ! Ha en fin uke.

Jentene i huset sa...

Herlig med sommerkort - vi er helt enige i at sommeren skal man trekke ut så lenge som man kan :)

Ha en fortsatt god uke... Og sommer :D

Hilsen oss i ScrappeHuset