tirsdag 17. august 2010

Kort til min brors bursdag

Idag har min bror hatt bursdag og vi har feiret han ved å gå ut å spise middag på Fridays på Aker Bygge. Maten var glimrende og desserten helt super....så vi kunne vel nesten har rullet hjem uten bil alle sammen,hihi! ;) Skal sies at selv om han fylte 24 synes han det var litt vel pinlig når vi begynte å dra opp bursdagsgaver ved bordet...Hehe, noe som vel igrunn førte til at vi syntes det var litt ekstra moro, og vi fikk fikset en sånn bord stjerneskudd på desserten hans, hihi! ;)

Jeg lagde en gavepose til gaven hans som jeg i farten glemte å ta bilde av, siden jeg lagde den seint igår kveld, men kortet har vært ferdig en liten stund og jeg tok bilder med en gang, så da tenkte jeg å legge ut bilder av det idag....turde ikke legge det ut på forhånd så han ikke skulle se det... ;)

Kortet er et easel kort og dety mest overraskende her er vel at jeg har brukt bølgepapp,hihi...gjør det hvert jubel-år,hihi! Digger han søte WOJ gutten som jeg har fargelagt med promarkers. Så har jeg brukt et par stempler til, sværtet med brun stempel pute, brukt bling og perles wirler, splittbinders, spellbinders,QK-dies stjerner og hjørner, bølgepapp, og noen blomster.
Gleder meg til i morgen! Da skal jeg teste ut å ha hjemmekontor for første gang, siste halvdel av arb.dagen. Det skal bli såå bra! Fått med meg pc og div utstyr hjem så nå er det bare å starte!! Dette vil være en praktisk  flokeløser for meg i mange anledninger, så jeg gleder meg vilt!! :) God natt, blogg venner! Nå må jeg sove litt før jeg skal fikse bilen  min i morgen tidlig! :) Den har bråket så man kan høre meg på mils avstand over hele østlandet...skal bli godt å få fikset den! :)

7 kommentarer:

bojose sa...

Herlig kort du har lagd til din bror :)

Ojjjj.... var det du som var ute og kjørte i kveld da............hahahaha

God natt, klem :)

bare hege sa...

Så stilig kort Elise!
Håper alt står bra til med deg i dag!
Klem, klem!

bestevenn sa...

Kjempefint kort du har laget til brodern. Og hørtes bra ut med middagen, idag skal jeg ut med barna mine og spise og feire deres dager. Og bilen din, - den er et kapittel for seg selv. Og at den laget lyd, var bare fornavnet! Ikke rart at bojose kunne høre den! Hahaha

sonja sa...

Hørtes koselig ut ..)
Bølgepapp er tingen det..)
Kjempefint kort )

Pink lady sa...

Høres ut som en koselig bursdags feiring for din bror Elise:-) Ble et kjempe flott easel-kort! Denne søte gutten fra WoJ flott fargelagt. Detaljene og mønster arkene i skjønn harmoni også:-)
Lykke til med dagens gjøremål og rep av bilen!
Ha en fin tirsdag!
Klem Laila.

Gry-Heidi sa...

Høres ut som dere har hatt en super duper feiring ! Kortet ble skikkelig herlig, så friske og nydelige farger. Det ble kjempestilig med bølgepappen !

Å ja, nå skjønner hvor den rare lyden har kommet fra, hi hi :o))
Lykke til med hjemmekontor, blir sikkert veldig bra !!

Klem :o)

Heidi sa...

Så herlig kort i friske og vakre farger!
Nydelig pyntet og flotte detaljer.
Høres ut som en vellykket bursdagsfeiring:)
Klem:)