fredag 16. juli 2010

Brettekort :)

For litt siden lærte jeg å brette slike kort som det jeg skal legge ut idag. Jeg lærte det av Laila, men husker ikke hva kort typen heter, hehe... Men det var iallefall et artig kort å lage. :) Ser så vanskelig ut, men er jo ikke det...bare litt mange små biter å lime på de små firkant feltene....men dette er jo ypperlig til bruk av resteark! :) Jeg har brukt et av mine mye tekststempeler på forsiden også kom magnolia jenta inni, men kortet skal jo stå åpent som på bildet så de synes begge to. :)Ellers er det enkelt pyntet med noen blomster i front, noen sommerfugler fra MS punch - nye de også og jeg elsker å bruke dem ;) også har jeg brukt et par rub-ons, retro blomster punch, spellbinders dies og magnolia jente fargelagt med promarkers! :) Kan ikke putte så tykk pynt inni, siden kortet brettes slik som det gjør! :) Jeg legger bare ut bildet som viser alle sider samtidig....tok egentlig bilde som viser at fra den ene vinkelen er det et lille kort og fra den andre vinkelen med mønsterarket....men de to bildene ble ikke så bra, så legger dem ikke ut! :)
Ønsker alle blogg venner og kjente en riktig god sommer! Jeg har hatt ferie en uke og vært hjemme, men veldig sosial rundt med venner og familie....godt å ha god tid til slikt! Og i morgen reiser jeg til Langesund til venner og deretter skal jeg på hytta på Tjøme. :) Blir godt å reise litt og jeg vet ikke når jeg er tilbake...tar ukene litt som de kommer i et par ukers tid nå og det skal bli fint! :) Sommerklemmer til de som vil ha! :)

3 kommentarer:

bestevenn sa...

Tar imot! God tur til deg, og håper du får en herlig ferie. Nydelig kort du har laget, fine farger og mye lekker pynt. Det nye tekststempelet ditt er kjempefint.

Knerten sa...

Så flott trishutterkort, Elise (tror det er det det kalles, selvom det er fryktelig dårlig norsk..)
Herlig med friske farger, og akkurat passe pynt. De er jo veldig anvendelige de sommerfuglene, da; flotte er de også :-) Flott Tildastempel; de er så søte alle sammen.
Ha en fantastisk fin ferie, og sommer videre, Elise, så sees vi om ikke så altfor lenge .
Klem til deg også :-)

bojose sa...

Så flott kort, nydelig pyntet :)
Sommerklem tilbake :) nå er det ferie her også :)