onsdag 2. september 2009

Home sweet home!

Endelig hjemme igjen! ;) Etter 3 uker på Riksen var jeg bare nødt å legge ut et lite livsnyter bilde bra min Bergens tur tidligere i sommer. Der sitter jeg på kafé og spiser fin sjokolade og drikker et glass vin! :) Hmmm!

Har vært 3 uker på Riksen med et sår på en fot som jeg nå håper bedrer seg, siden jeg nå har fått god faglig hjelp og skal bli fulgt opp tett videre! :)

Men hva gjør man når man vet man skal inn på sykehus for en lengre periode? Joda,man tar m seg masse ark,papirkutter, noen utvalgte QK og litt små stæsj...også setter man i gang å produsere kort på nattbordet! Hihi! :) Noe må man jo gjøre for å holde humør og kreativiteten inn takt! Og gjett om dette ble en suksess da...?! ;) Etter et par dager begynte både leger og sykepleiere å spørre om jeg solgte disse kortene...Noe som absolutt ikke hadde vært i min tanke... Men så ble det til at jeg sa ja til dette da...for det var jo morsommere å produsere når de kom til nytte og glede for andre enn at det bare skulle bli liggende til de gangene jeg klarer å få skrevet et kort (som desverre ikke er alt for ofte) . Så på 3 uker endte jeg med å få solgt nesten 20 kort... Og til og med leger på legevisitten hadde med seg penger for å kjøpe kort av meg... Dette måtte jeg jo flire litt av da! ;) Har aldri vært noen kortmaker føler jeg igrunn...er liksom scrapping jeg har gjort mest av, men var jo gøy å finne ut at det en lager er av interesse for andre da! ;) Solgte de forøvrig veldig billig for jeg ble så overrumplet av sp.målet om salg,men tok iallefall sånn at utgiftene ble dekket og det er jo det viktigste. Har ikke tatt noen bilder av disse kortene, men har med meg noen av de hjem så kanskje kommer det noen bilder etterhvert.

Ønsker alle en god natt og jeg gleder meg til å sove i min egen seng i natt for første gang på uker! :)

3 kommentarer:

bestevenn sa...

Gleder meg til å scrappe sammen med deg igjen. Har savnet deg. Utrolig gøy med kortene du laget på sykehuset, flotte kort. Dette er en utrolig helsebringende hobby! Og også til glede for andre som er mottakere av noe av det vi lager. Veldig mange setter stor pris på å få et hjemmelaget kort.

Anne Bente sa...

håber du har det meget meget bedre, og så flot at sælge kort på sygehuset, de vil gøre glæder rundt om
klemmm

Hannemor sa...

SÅ moro at du solgte kort på sykehuset da - kan skjønne personalet der ble frista av det fine du lager!

Så heldige vi er som har en hobby som man kan ta med seg overalt - så godt som! Når du først måtte tilbringe så mange dager på sykehuset, så var det sikkert godt å kunne pusle litt med papirsakene. :)

Ha en god kveld!