fredag 16. november 2012

LO basert på Steam Punk kurs på Ski-treffet

Så er jeg innom bloggland igjen da. Desverre er bloggen min litt førsømt det siste året. Men jeg håper stadig at jeg skal komme igang litt bedre igjen, så jeg gir den ikke opp! ;) Har blitt mye scrappet som har forsvunnet ut av huset ufotografert. Men skal forsøke å snu på dette igjen nå da.... ;)

Jeg har blitt tante til verden skjønneste lille Tiril denne høsten. Ingen hemmelighet at det har vært STOOOOOR stas! :) Og på Skitreffet i høst ble det noen LOer av den lille prinsessen! :) Jeg var bl.a med på et Steam Punk kurs, hvor jeg desverre ikke husker navnet på kursholderen....noen som kan hjelpe? Og gjett om det det kurset var kult da!!! :) Jeg hadde sett en LO Mettepip lagde på et kurs med denne flinke kursholderen tidligere og bare måtte medle meg på! :) Vi fikk utdelt en stooor pose med gamle klokkedeler og tannhjul i alle størrelser. Så skulle vi lage bakgrunnen selv av diverse maling, sjablonger osv...og tenk at jeg har frynset til kantene og revet i arket da...stort og skummelt til meg og være! ;) Jeg fullførte siste rest av LOen etter kurset, og lagde litt min egen vri på det hele. Hadde lyst til og mykne det hele litt opp siden det var en 3 uker gammel baby jeg scrappet.....Så jeg tilførte litt blomster, en billett, 2 egen charms og en rub-ons med en liten dæsj håndskrift! ;) Ble ganske fornøyd med en skikkelig metall tung og tøff LO med en myk touch! ;) Tror den veier minst en halv kilo, hehe! :)


Ønsker alle mine blogg venner en god helg videre og en fin uke!

8 kommentarer:

Jeanette sa...

Nydelig nydelig LO, Lambi :) Klem Jeanette :) (som venter å se minst to innlegg til før jul...)

bestevenn sa...

Det var et rart bilde du hadde!!!! Hahahaha! Måtte se litt nøyere her på hva du hadde gjort. Kjempemorsomt kurs vi var på , og resultet ditt er blitt veldig bra.

Bodil sa...

Knallfin LO du har lagd, flott med de søte detaljene sammen med de tunge klokkedelene.
klem :)

Sissel sa...

Så koselig å se liv i bloggen din igjen:)
Stilig og tøff Lo, synes det ble veldig flott når du myket opp med litt feminine detaljer.
Håper du legger ut mere snart.
Klem Sissel

Eva sa...

Hei Elise...kjempefin Lo du har laget,gøy med litt ny innputt ...

Knerten sa...

Utrolig flott LO, dødstung men med verdens nydeligste Tiril :-)
De sprekkene, er det stemplet til Gry Anita ? Digger digger digger alle flotte detaljene her, både fargevalg, de tøffe, og de søte :-) Jeg har sett denne LO'en, så mine kommentarer er kvalifiserte !! Nemlig !
Gleder meg til å se deg på fredag, Elise.
Klem
Turid

Pinklady 68 sa...

Åå, godt du ikke skal sende denne i posten Elise:-)
Utrolig stilige detaljer!!
En stolt tante som har lagt ned mye jobb her...og masse fint stæsj!!!
Helt klart en tøff LO med myk touch!

Ønsker deg en fin uke!! Sees:-)
Klem Laila.

Pia sa...

så nydelig staempunk
knus pia