torsdag 22. desember 2011

De 3 siste julekortene som blogges før jul!

Desember har jammen meg gått fort unna. Fikk laget de 20 viktigste kortene å få sendt, men kunne nok trenget et par til ja! :) Har ikke fått tatt bilder av alle kort før de har gått ut av huset. Og det har også variert litt hvor mye jeg har stæset det jeg har lagtet. Legger ut 3 stk kort nå. De er ganske enkle og med vintage engel bilder alle sammen, men  sånn  måtte det bli litt nå i førjuls rusjet! Er vel aller mest glad i å stemple selv og fargelegge jeg da, men det er vel bare fordi jeg ikke fikser vintage stilen...så jeg påberoper meg IKKE at dette er vintage kort....bare vintage engeler, hihi! ;) Forresten var jeg en førjulstur på Scrapmagasinet og hadde ikke vært der før. Skulle kjøpe hovedsaklig julegaver men jammenmeg fikk jeg med meg hjem noe til meg selv også gitt....hmmm! ;) Fikk bl.a tak i sånn snøeffekt på flaske.... Alle disse kortene endte opp med en "dæsj" av denne snø-greia. Men det kom på i siste sekund før sending. Så jeg har ikke ikke bilde av det....men synes det ble veldig kult, så neste år vil jeg nok bruke det litt mer på julekortene ja! ......og kanskje jeg bør vudere å å starte produksjonen litt før det kommende året, for i år gikk det bare i hop med et nødskrik, hehehehe! ;) Orker ikke beskrive alle ting med kortene idag. Men skulle du lure på noe så svarer jeg deg mer enn  gjerne! :)


 Ønsker dere alle en finfin julehøytid, og en hyggelig feiring med familie og venner! Fra idag har jeg ferie til 2.januar og hver eneste dag skal nyyyytes! Skal bl.a hjem til mine foreldre noen dager fra i morgen. Og ingenting er vel som julestemningen i sitt barndomshjem! Det blir kjempe kos!!!
En stor juleklem til de som vil ha, fra meg! :)

7 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Kjempelekre kort alle sammen Elise! en julehilsen på facebook var kjempekoselig det også! God jul!
Klem,Janne

Sivic sa...

Kjempefine julekort!!
Du får nyte ferien, og ha en riktig god jul!!

Jeanette sa...

Så herlige kort, Elise. Syns de ble fine uansett om du ikke syns de var vintage. Jeg håper du får en herlig ferie, og koser deg med familie og venner i julen. Unner deg et herlig nytt år også. Og plutselig sees vi vel. Jeg har vært treg og har ikke fått betalt Ski-treffet, men skal fikse det i morgen, gitt. Håper jeg får plass. Til vi sees, så sees vi her på bloggen din. Ha fine dager! Klem Jeanette :)

salvie sa...

En stor juleklem til deg også Elise! Håper alt står bra til med deg. Takk for koselig hilsen på bloggen min. Jeg har også hatt det litt for travelt i år med juleforberedelsene. fikk ikke juleferie før den 16 des. Og da ble det travelt her gitt. Jeg hadde heldigvis laga opp en del julekort fra januar og til sommeren. Så det redda meg denne gangen. Så det må jeg gjenta i år også. Den snøeffekt sprayen hørtes veldig grei ut. Så den må jeg nok få skaffa meg etterhvert.Kos deg masse hjemme hos dine i jula. Og så håper jeg vi kan få scrappa sammen på nyåret en gang. God jul og godt nytt år til deg :-) juleklem fra meg

Lenas kort sa...

Nydlig julekert :-) En god ting kan ikke sies for ofte......så goooood jul Elise :-) stooooor juleklem :-) fallerallera...juleferie...:-)

Heidi sa...

Nydelige julekort Elise!
Vil ønske deg og dine en Riktig God Jul!
Klem:)

Sissel sa...

Nydelige julekort Elise :)
Tusen takk for hyggelige hilsninger både her og der, koselig.
Her har det gått litt over stokk og stein med juleforberedelsene, men kom i mål i siste øyeblikk. Nyter nå julen i fullt monn, deilig.
Ønsker deg ei god jul, kos deg i barndomshjemmet ditt.
Juleklem fra
Sissel