lørdag 28. mai 2011

Kort og godt - Mai utfordring - Sommerfugl og Kort og Godt pynt.

Da var det tid for et lite blogg innlegg igjen! ;) Nok et Riksen kort....har visst noen å ta fra der og har ikke orket så mye etter jeg kom hjem.  Men i morgen blir det 5 timer scrapping med mitt fadderbarn på 10 år som hadde et stort ønske om scrappeutstyr til jul og bursdag i vinter for hun har fått scrappe endel med meg og Bestevenn og dette har hun syntes vært helt topp. Så imorgen skal vi skikkelig kose oss og hun har pakket sin flotte scrappeveske og er klar allerede tror jeg, hihi! ;) Kanskje jeg får lagt ut et bilde fra dagen vår etterhvert, vi får se! ;) Får nok ikke laget så mye selv mens hun er her, men når hun går er nok jeg rimelig klar og inspirert til å få produsert noe selv også ja! ;)

Men iallefall her er dagens kort fra meg til Kort og Godt sin utfordring - Sommerfugler! Og fortiden har jeg visst nesten alltid sommerfugler på kortet mitt så det var ikke noe problem nei! Og Kort og Godt produkt skal jo så klart også være med på kortet og det har jeg jo også masse av så det var heller ikke et problem å finne på et av kortene jeg har blogg-klare fortiden. ;) Kort og Godt bling-blingen på venstre side i blomstene er to bling-bling "remser" egentlig tilhørende noen veldig søte blomster. Men tok løs blomsten denne gangen og brukte bare blingen, så får blomstene bli med på neste kort for de er kjempe søte de også..! ;) Blinge fungere på en måte som blader på blomsten når de henger sammen. Ellers ahr  jeg brukte noen gamle søte QK blomster som jeg synes ble veldig søte på kort og en herlig Tilda stemplet opp av Laila og som alltid fargelagt med promarker tusjene mine, og en spellbinder rammen og MS sommerfugl punch da så klart, som var oppgaven her! :) Maja mønsterark, masse farger fra Bazzill og litt svertede kanter, en kakeserviett, og roser fra Bikuben og WOJ og et par brune perler. Det var vel alt tror jeg! ;)
Takker så mye for alle de hyggelige snille kommentarene dere legger igjen hos meg! Skal komme sterkere igjen på kommentar fronten selv igjen etterhvert...lover det, men det tar bare litt tid. Ønsker alle en flott helg og kos dere med vår flotte hobby. De satser jeg på i helgen! :)

12 kommentarer:

Annikens verden sa...

Kjære favoritten!
Du har fornyet bloggen din ser! Stilig! Nydelig kort!
Klem, Anniken :)

Heidi sa...

Et nydelig kort!
Lekre farger du har brukt og søtt motiv:)
Og som alltid, flott pyntet.
Kos deg masse med fadderbarnet ditt, gleder meg til å se hva dere lager:)
Ha en flott helg, klem:)

Pinklady 68 sa...

Helt nyydelig kort Elise!!!
Her har du fått med mye lækkert:-)
Mønster ark, dies, blomster, perler og søte Tilda i skjønn harmoni!!! Flott fargelagt og fin hårfarge kombo:-)
Takk for veldig koselig kommentar på mitt siste kort.
Ha en fin scrappedag med ditt fadderbarn!

Klem Laila.

Jorill sa...

Nydelig kort i lekre farger og en herlig Tilda. Kos deg med besøket :)
Ha en fin helg, klem :)

craftymum sa...

This is so cute Lambi
hugs sarah x

Lenas kort sa...

Høres ut som om det ligge ann til en hyggelig scrappe stund hos deg :-) Moro med ivrige så scrappere da :-) Dette korte er kjempe søtt :-).....å Tilda er vakker som alltid :-) Flotte sommerlige farger og søt pynting :-9 Ha en flott helg :-)
PS: Håper vi får se scrappeing bilder av den ivrige lille gjengen deres ;-)

Elisabeth sa...

Takk for en hyggelig kommentar. Alltid kjekt at noen ser innom bloggen min.
Jeg synes også du lager mye fint, og er inne her så fort jeg ser du har lagt ut noe nye kort. selv om jeg ikke er så flink til å skrive noe tilbakemeldinger på dem.
Ha en fin dag videre.

Anne Bente sa...

åh... denne var bare super nydelig

klemmmm

Knerten sa...

Koselig kort, med en søt Tilda, og veldig uvanlige farger for meg, men midt i blinken for deg. Er det ikke dette som er artig, at vi er så forskjellige, og får noe fint ut av ting andre ikke tror de klarer å få til i d hele tatt ?!!
Nydelig mønsterark, og stilig med de perleblomstene som stikker opp :-)
Ønsker deg en finfin søndag !

bestevenn sa...

Nydelig kort du har laget med fine maifarger. Vet at barnet gledet seg veldig til en tur til deg. Og at det ble meget vellykket. Helt topp. Igår var hun en tur innom meg, da laget hun og den piken jeg har hatt på besøk en stund også et kort. Så tror hun har hatt en fin scrappehelg! Og endelig kom jeg inn på bloggen igjen, har vært utestengt fra alt i mange dager, skikkelig iriterende.

Nancy sa...

Hei, hei, Elise:O) Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min, jeg setter utrolig stor pris på de:O)))
For et nydelig kort du har laget her. Det Tilda motiet har jeg ikke sett før, såååå søtt!!! Nydelig farget!!! Lekre ark, flott oppsett.
Ha en god natt, og en kreativ, fin søndag.
Klemmer fra Nancy;O)

Pia sa...

så sødt kort, flot med rammen som motivet sidder i og skønne sommerfarver du har brugt
Du må have en dejlig søndag
knus Pia