mandag 14. mars 2011

Endelig litt blogging igjen.

Jepp, jeg har visst ikke blogget på en god stund nå gitt, men satser på skjerpings nå igjen. Har jo masse og blogge egentlig... :) Har vært litt mye travel i det siste og jeg er alt for treg til å ta bilder av det jeg lager nå om dagen. Har gitt bort og fått solgt flere ting jeg har glemt å ta bilder av først. Jeg har gitt opp å sove for i natt. Har vært en sånn "ligge å vri seg uten å få sove" natt så nå har jeg gitt opp og endelig får jeg altså blogget litt istedenfor da, hihi! ;) 

Men jeg må jo også takke for sist til alle scrappe venner og kjente jeg var sammen med i Ski på Drømtorp skole sist helg! Nok en fantastisk scrappehelg med gode venner og masse kreativitet, latter og moro. Og kjempe kos å hilse på nye supre scrappedamer og noen jeg har kjent gjennom blogglandia i lengre tid men som jeg ikke hadde møtt før...Må spesielt nevne deg Guro som jeg jo har skrevet med lenge. Kjempe kos å sitte ved siden av deg i helgen og møte deg IRL! :)

Så var det dagens scrapperier da... :) Dette er en LO jeg lagde på Ski-treffet sist helg. Bildene er fra i sommer da jeg hadde besøk av min supre kusine og hennes skjønne familie. Bildene ser uklare ut på dette bilde, men de er ikke det i virkeligheten...Er bare ikke så god på å ta bilder av bilder,hehe....og gadd ikke vente på dagslys da...noe som vel er halve/hele problemet fordi jeg måtte bruke blitz, jaja... ;)

Tenkte å legge LOen inn på Nordsalten-hobbyklubb sin Utfordring #25 Punch It! Oppgaven er at man skal bruke minst 5 puncher eller dies. Jeg er jo veldig glad i diesene mine og har etterhvert også fått meg fler puncher så denne oppgaven måtte jeg jo bare være med på! :) Jeg har brukt 4 QK dies - gress, lyktestolpe og skilt, og fler bokstaver fra et alfabet jeg ikke husker navnet på i farta. Så har jeg brukt en EK punch på to av panelene. Denne punchen fikk jeg låne av Laila og jeg har lånt den mange ganger før...synes den er såååå fin!!!! <3 <3 <3 Så har jeg brukt en MS sommerfulg punch med stempel mønster på. Og til slutt har jeg brukt en liten punch tag somjeg fikk låne av Lena....vet ikke hvilken forhandler den kommer fra...men har vel dokumentert for over 5 puncher og dies så håper det går bra! :) Ellers har jeg brukt mønster ark fra flere forhandlere, bazzill i flere farger, blader og blomster fra Prima - såå fine blomster, roser, stor bling swirle og et nydelig bånd jeg kjøpte hos Minne Hjørnet! Synes selv at jeg fikk frem litt Bærums Verk stil i LOen så er ganske fornøyd med det.. :)

Nå skal jeg ta en dusj, få med meg litt kjelkehockey kamp på nett tv og gå tidlig på jobb...har fleksitid så oppmøte tidlig betyr tidelig hjem,hihi! :) Må reklamere bittelitt dersom noen kommer tidlig innom her idag da. ;) Kjelkehockeykampen er finale mellom Norge og Canada, og Norge skal selvsagt vinne!!! :) Du finner link til kampen på FB hos Norges Kjelkehockeylandslag, og kampen går norsk tid fra kl 06.00 og i ca 1 og 1/2 time. :) Gutta er i Japan så de har hatt noen heftige dager men er heldigvis i Nagano så de har hatt det bra tatt i betraktning den enorme katastrofen Japen nå opplever! Og siden jeg har venner på laget må jeg jo bare si at jeg er glad for det!. :) Ha en finfin dag alle venner og kjente i blogglandia!

15 kommentarer:

Pinklady 68 sa...

Endelig kom den ene LOèn!! ER bare utrolig lekker Elise!! Helt nyyydelig i farger, oppsett, pynt med blomster og dies!! Tror denne er en av mine favoritter blandt alle dine fine LOèr:-) LEKKER!!!!
Skjønner godt den ble liftet av flere på Ski-treffet!!
Ønsker deg en fin arbeidsdag! Håper du får sove bedre i natt:-) Klem Laila.

Marianne sa...

Kjempelekker LO, Elise, du er jo bare superflink! Nydelige farger og masse flotte detaljer! (Men hva i all verden gjør du oppe så tidlig på morgenen - hva med å sove??) :)
Tusen takk for at du deltar i utfordringen hos Nordsalten Hobbyklubb - lykke til!
♥ Marianne

Jeanette sa...

Utrolig nydelig layout, Elise. :) Herlige detaljer, noe slikt hadde jeg brukt ukesvis på å lage! :) Ha en fin dag, og så må du forsøke sove til natta da! Klem fra Jeanette Ps! Hyggelig å si hei til deg på Ski for ca 1 uke siden. :)

Rønnaug S. sa...

Kjempefin LO. Likte veldig godt måten du har brukt alle punchene på. Veldig artig redskaper de der :) Gleder meg til å få et par MS-puncher fra USA i posten om ikke alt for lenge :)

Tenkete faktisk på deg da jeg så intervju med en av kjelkehokkeygutta på TV en dag. Godt de er på den trygge sida.

Nyt dagen. Her går det i planlegging av diverse jobbrelaterte aktiviteter. Mye spennende for tida.

I dag hadde jeg kamera med på veg til jobb. Trur jeg stoppa og tok blider av snø, sol og knallblå himmel minst ti ganger. Godt det ikke er all verdens trafikk på våre bygdeveger :)

Nyt resten av dagen. Klem :)

Knerten sa...

Jammen ble den flott, denne LO'en, Elise :-) Flink, du !!
Ha en fin dag, og legg deg heller litt tidligere i kveld, så kanskje du klarer å ta igjen litt av det tapte..
klem

Bodil sa...

Så nydelig LO du har lagd her :)
Ha en fin dag, klem :)

salvie sa...

Hei Elise.Det var en skikkelig fin Lo du har laga. Syns du har fått brukt mange puncher på en side.hadde oppgaven vært å bruke dobbelt så mange,så hadde du klart det også. For du er veldig flink til å få plass til mange detaljer på dine skisser og kort.Blir stadig like imponert jeg.Ønsker deg en flott og kreativ uke:-)klem janne

Linda W sa...

Oi denne var lekker. Flotte farger:)

Lenas kort sa...

Denne lo'n er bare så nydelig :-).....å enda vakkrere er den i virkligheten :-) Du er god på lo'er Elise :-) Ha en flott uke :-)

Gry-Heidi sa...

For en rålekker LO, Elise !! Utrolig vakker, er den og så mange flotte detaljer!
Ha en fin uke!

Klem :o)

WencheP sa...

Så utrolig flott den ble. Masse herlige detaljer. Tusen takk for at du deltar hos NordSalten hobbyklubb.

-Wenche

Heidi sa...

Nydelig LO!
Masse lekre detaljer og flotte farger:)
Så bra at kjelkegutta er trygge.
Ha en fin kveld Elise, klem:)

Gro sa...

Hei Elise. Så koselig å se liv her i bloggen din. Og en så lekker LO da. Får jo bare lyst til å kurses litt av deg. Har veldig sansen for stilen din.
Go'klem :o)

Sissel sa...

Åhh så vakker, nydelige farger, blomster og annen pynt. Godt å se at det står til liv, har vært stille hos deg leeeenge. Savnet deg som bord-dame på Skedsmo:)
Ser at dere har hatt en flott helg på Ski, så bra!!
Klem Sissel

pia iris sa...

så flott den var. stilig med det skiltet, og den lampa elsker jeg.
klem pia