tirsdag 11. januar 2011

Endelig litt blogging igjen, scrappebesøk og noen nye kort! :)

Endelig har jeg altså startet på årets første blogginnlegg. Og først må jeg ønske godt nytt år til alle kjære og nære bloggvenner! Har ikke produsert så mye i jula og og de første dagene i det nye året.... Men så kom min kusine på husmors ferie / hobby laaanghelg fra 5-10 januar og fikk litt fart i hobby kløen igjen. Vi koste oss noe innmarig og holdt på med papirhobby fra morgen til kveld alle dagene...når vi ikke var på Bikuben eller på en liten middag hos mine foreldre,hehe! ;) Her er bilder av hva vi presterte på disse dagene! :)


Til meg å være er dette storproduksjon, hehe.
Prøvde å legge ut nærbilder av to av kortene her også nå, men skjedde noe galt med opplastingen.... prøver på nytt seiner. Da ble dette alt for idag! Håper å bli en flinkere blogger fremover nå enn jeg var i november og desember, hehe! ;) En litt sein nyttårsklem fra meg til dere alle!

8 kommentarer:

Gry-Heidi sa...

Så koselig med scrappebesøk, tenker nok dere koste dere glugg ihjel :o) SÅ mye flott dere fikk lagd !

Klem :o)

Ida sa...

Bra å ¨få til så masse på en helg, ikke rart dere måtte handle mer "råvarer" innimellom!:)
Takk for hyggelig treff fredag, artig som altid!
Klem

Lenas kort sa...

Takk for nok ett hyggellig treff :-) Jammen har dere vært effektive :-) Så mye flott dere har laget :-)

Yvonne sa...

Heisann og takk for sist! Utrolig så effektive dere har vært syns jeg! Kan tenke meg dere har kost dere masse ja.
Håper vi sees på neste treff og!
Klem

Nina sa...

Takk for sist. Veldig hyggelig på treff:) Ser ut for at dere har fått produsert en masse flott. Gleder meg til å se nærbilder av det. Synes å dra kjensel på et treffkort da;) Og det har jeg jo sett at ble veldig lekkert. Klem

Pinklady 68 sa...

Wow, så mye lekkert dere fikk laget!! Tok en titt på nærbildet:-) Høres ut som noen perfekte scrappedager sammen..veldig koselig å være sammen med dere på fredag!

Ha en fin og kreativ uke videre Elise!!
Klem Laila.

Jeanette sa...

Utrolig mye dere hadde lagd da, tenker snakketøyet fikk "kjørt seg" også. Herlige kort, men litt vanskelig å se detaljene på bildene. Så ut som et fint scrappetreff!

Guro sa...

Velkommen tilbake! Her hadde du masse flott :-D Kjente meg igjen i det du skrev i forrige innlegg; var sånn her i desember og; lys, kalendere ect ble gitt bort før de havnet på bloggen; men men.
Gleder meg til å følge deg også i 2011!
Forsinket nyttårsklem tilbake :-D