onsdag 13. oktober 2010

Nordsalten hobbyklubb - Jul i oktober / snøkrystaller

Har sendt inn et kort tidligere på denne utfordringen, men siden det går mye i jul her fortiden (og med de sammen motivene,hihi) så sender jeg inn enda et kort på denne utfordringen. :) Snøkrystallene her er i den stripen med ark som er limt oppå blonden bak stempelmotivet! Ark, kartong og blonde er fra Bikuben, filt/tre hjertene er fra Panduro, bilde stempel fra Bildmålarna og også TROR jeg teksten er fra Kort og Godt eller PapirGleder. Og motivet er fargelagt med Promarkers.

Har forresten også laget litt som ikke er jul altså, men ikke fått tatt bilder av det enda...og noe skal gis bort før det legges ut...vet aldri hvem som finner på å titte innom her så tar ikke sjanser på å legge ut, hehe. :) Idag har jeg fargelagt Magnolia sitt nye baby stempel som heter Tilda baby...Den har ikke sløyfe i håret eller noe og kan brukes på både gutt og jente...Jeg har fargelagt i guttefarger og skal ta motivene med meg til Ski-treffet i helgen og lage nyfødt kort til venner med nyfødte små nurk som kommer på løpende bånd fortiden....ååå, er såå koselig altså!!!! :) Har forøvrig begynt å tenke på hvordan pakke til helgen...Mareritt å pakke til sånne helger, for helst vil jeg ha med meg alt jeg eier og har, men kan jo ikke det...:) Så om jeg ikke har begynt å pakke fysisk er planleggingen i gang på tenkestadiet! Å som jeg gleder meg! :) Er det flere som kommer og som gleder seg eller??? :) God natt mine bloggvenner! Takk for alle flotte hilsener dere legger igjen i bloggen min!! Blir utrolig glad hver eneste gang! :) :) :)

9 kommentarer:

Nina sa...

Koselig julekort. så fint med hjertene. Du er virkelig i siget på julekort. Høres ut som du er godt forberedt til treffet. Gleder meg til å treffes. Klem

Christina sa...

A really wonderful card Lambi! Looks great dear!
Hugs Kristel

WencheP sa...

Så flott det ble. Koselig julekort. Takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.

-DT Wenche

Pinklady 68 sa...

Et nydelig julekort. Flott fargelagt motiv og så fine de hjertene du har brukt. Håper igjen at tekst stempelet gjelder for hele desember:-)

Ikke lenge til vi sees..gleder meg masse!!!
Ha en fin dag!
Klem Laila.

Lenas kort sa...

Nydelig julekort :-) Kjempe søtt dette motivet :-) Kos deg å Ski treffet :-)....er overhode ikke misunnelig!.....e....jo :-) Håper vi får kommet oss dit i mars :-)Ha en flott dag :-)

Bodil sa...

Nydelig julekort, så fine de julestemplene du bruker :)
Ha en fin kveld :)

Heidi sa...

Så koselig julekort du lager Elise:)
Motivene du bruker er så herlige!
Skjønner godt at du gleder deg til helgen, er sikker på at det blir helt topp:) Kos deg masse.
Ha en flott kveld, klem:)

Rønnaug S. sa...

Nydelig julekort. Sannelig kjekt å lage sånne ting nå. Koser meg masse, jeg også. Og det ser jeg at du også gjør :)

Takk for koselig hilsen i bloggen. Alltid kjekt når noen legger igjen spor etter seg, som du selv sier.

Kos deg i helga. Skulle vledig gjerne reist jeg også, men den helga kom alt for fort...

Sissel sa...

Enda et flott julekort fra deg, du er kommet skikkelig i siget. Så nydelig det motivet var og flott fargelagt. Tror jeg må innom Panduro og se etter hjertene du har brukt, de var veldig dekorative.

Klem Sissel