fredag 15. januar 2010

Award i ring og Surprise party LO


Først må jeg bare takke Oheidia for Kreativ blogger award i retur, hehe.... driver visst og går i ring denne her! Men jeg har altså alt send den videre og svart på de 7 "interessante" fakta om meg selv nedenfor her, så da bare takker jeg for den hyggelige awarden også kan de som er interessert lese de 7 fakta nedenfor her,hahaha! Kunne sikkert også sendt den til 7 andre bloggere men ingen nevnt, ingen glemt....alle blogger jeg følger og alle jeg har i min bloggliste er spennende og kreative blogger jeg synes hadde fortjent en slik award! :)

Så legger jeg ut en LO som nå har ligget noen dager...Det er bilder fra Oheidias surprise party på 40 års dagen. En knall fest hvor store og små koste seg og vi lyktes i å overraske jubilanten,hihi! ;) Men LOen har som sagt ligget noen dager...Jeg startet så greit og hadde et oppsett i hodet,men så ble den liksom aldri helt sånn som jeg ville ha den uten at jeg vet helt hvorfor...Er derfor ikke helt fornøyd men det kan man vel ikke være hver gang så legger den ut likevel jeg da...hahaha. De flotte bildene er tatt av Oheidias mann og de nydelige hekleblomsten har Bestevenn heklet til meg i bursdagsgave. Disse to elementene ved LOen liker jeg godt... ;)

5 kommentarer:

Pinklady 68 sa...

Hei Elise,
jeg synes LOèn din er kjempefin!!!
Fint ark, de heklede blomstene og bildene..ja hele oppsettet:-)

Synd du ikke fikk vært med å shoppet igår, men det kommer jo dager etter dette:-)
Bare en uke igjen til vi sees på treff....GLEDER MEG!!!! Kanskje vi får til en scrappedag før det også??

Ønsker deg en strålende scrappe helg!!!

Klem Laila

Ps: Riktig god bedring med benet ditt.Håper på rask bedring:-)

bestevenn sa...

Fin LO, Elise. Det var så stilig med de rubbonsballongene. Og ellers under pkt 4 om deg selv, så skulle du altså hatt hund og katt da du var liten! Beklager alle sjokk du får hos meg, - men jeg gjør så godt jeg kan for å holde alle vennlige skapninger unna deg!

Pia sa...

super lækkert layout med søde detaljer. Du må have en dejlig weekend

Nancy sa...

Herlig LO, Elisse:O) Nydelig ark og design, flotte bilder fra festen. Kjekt at Heidi ble overrask:O)
Blomstene mine er brettet etter det jeg husket fra bilder, men igår kom jeg over denne tutorialen, Fan Fold Flowers heter de:O)
Kos deg.
Klemmer fra Nancy;O)

Nina sa...

Koselig LO. Fine og samstemte farger, som alltid! Likte godt swirlen og ballongene, og de heklede blomstene var nydelige.