fredag 24. juli 2009

Betatt av Bergen by!

Så har jeg "sagt" det høyt... Jada, jeg er betatt av vakre Bergen by! I fjor sommer var jeg en hel uke hos mine gode venner i Bergen og i år var jeg der i 5 dager.... Tro faktisk vi alt kan kalle dette en tradisjon... dersom ikke vertskapet får panikk ved tanke... ;)

Ingen hemlighet at jeg er sterk motstander av brostein da dette er ekstremt lite praktisk når man er så "hjulbeint" som meg! Og ja...det er virkelig mye brostein i denne byen.... iallefall rundt sentrum! .... men det er også mange steder med brede heller og asfalt.... Så har vi alt det koselige da.... Fisketorge med mange boder, som forøvrig ikke bare selger fisk...kan nevne bringebær og ullgensere i heilnorsk design solgt av engelsktalende amerikaner...faktisk både litt komisk og sjarmerende, så har vi Strandkaien 2. der Gunnar Staalesens privatetterforsker Varg Veum har sitt kontor med flott messing skilt på veggen og ny statue (stas for meg som er stor fan av Varg), turen med fløybanen på en solrik dag er helt fantastisk og du føler du har utsikt over hele verden, akvariet var ikke min favoritt men fint å ha opplevd det også.... også har vi jo alle de utallige koselige små kafeene da... Og hva er vel koseligere enn en laaang jenteprat på kafé.... Jeg bare spør. :) Rett utenfor Bergen har du PapirGleder som er en suuuper scrappe butikk, og når man er innom kun en gang i året må man jo legge igjen en pen sum i kassen etter en runde i butikken som har innkassert full handlekurv! ;) (Jada, bor ikke langt unna scrappebutikker hjemme, men spennende med den du ikke går i til vanlig da!) ;)

Landet i Sandefjord mandag kl.23 og kjørte hjem på ca en time og tjue minutter..... Ble ikke så tidlig i seng den natten... Og har bare hatt late dager med litt klesvask etter mine to ferie reiser siden jeg kom hjem... Deilig! Ikke så fornøyd med at helsa spilte meg et puss idag og hindret meg fra å scrappe hos O'Heidia...men det kommer jo flere dager. Har ferie en og en halv uke til og med det skiftenede vær som vi har hatt til nå blir det nok mer muligheter for scrapping på meg! ;) Men om sola kommer frem iler jeg nok ut! ;) Og i neste uke blir det Katie Melua konsert, jippi! :) Sommer og ferie er godt! :)

Har ikke fått scrappet noen LO fra årets Bergenstur enda men legger ut 2 stk. fra fjorårets flotte uke! ;)

LO 1. Synes det er litt kult at bildne er tatt bakfra...Vi er på Sightseeing forbi Lille Lundgårdsvann og over Bergens festplass!


LO 2. Vi har tatt Fløybanen til toppen og nyter den supre utsikten På den lille tven har jeg zoomet inn verandaen til min kjære venn i (bloggverden kalt) Nåde og hennes kjære mann!

Ønsker alle en fortsatt riktig god sommer, uansett hvor dere er eller hva dere gjør! :) Også må jeg sende en stor takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen i bloggne min! Setter kjempe stor pris på det!

Sommer hilsen til alle fra Lambi!

5 kommentarer:

Anne Bente sa...

åh...... så skønne loer du har lavet, flotte detaljer og flotte farver,

Bibbi sa...

Så flott ferie LO du har laget!
Fine farger og oppssett.....

Nåde sa...

Jeg prøver meg igjen! Etter x-antall forsøk på å legge igjen noen beundrende ord til favoritten min natt til i går, - ble jeg regelrett kastet ut av systemet!

Åh for et herlig innlegg su har skrevet! Artig å lese dine beskrivelser om våre opplevelser! Bsre så det er sagt; nei da,- bertskapet har så abolutt ikke fått panikk med tanke på vår årlige radisjon i Bergen by! Artige LOèr du har laget med bildene fra i fjor!

Formen min er bedre, men er din? Ikke bare har vi en lik døgnrytme, men vi har også begge to en "haltende helse".
Laban eksprimentene lever videre - til ære for lAMbi faktisk!! Og ja da, -alt er dokumnert på www.naade.blogg.no
Klem, klem fra Nåde ;)

Nina sa...

Flotte sider fra fjorårets Bergentur! Og Bergen er en flott by.

Madeleine sa...

Så fine LO'er! virkelig flotte farger du har brukt!