tirsdag 24. april 2012

Konfirmanter i lange baner

Jeg gir meg ikke med konfirmantkortene mine jeg altså. Heldigvis skal dere få slippe å se alle jeg har laget for 2-3 stykker ble solgt før jeg fikk tatt bilder av dem. De lagte jeg nemlig på Riksen og der hadde jeg ikke kamera! Men her kommer iallefall et gutte kort. Ble ikke staffeli på denne. Men ble høyt da, for jeg ønsket og bruke den flotte QK diesen. :) Detter Brudeparet/Konfirmantene har kommet til stor nytte i det siste. Synes de er kjempe stilrene og flotte. På dette kortet har jeg kuttet av litt av beinlengden så da blir kortet litt annerledes. :) Tror ellers at det er Papirgleder ark jeg har brukt som mønserark sammen med Bazzill. Så har jeg brukt Spellbinders rammer og tannhjul, TH tannhjul i metall, tekststempel fra NSS, og forresten også QK stjerne dies. Prøvde å bruke så mye papir pynt som mulig når jeg var på Riksen fordi jeg hadde jo ikke med meg alle scrapppesakene mine...selv om jeg hadde med meg litt av både ditt og datt, hehe! Så 3 blomster måtte jeg  også ta med, hehe. :) Her er kortet! :)


Sender kortet inn på http://lexiscreations.blogspot.com/ De vil se Dies og Puncher.

11 kommentarer:

Lenas kort sa...

Knall tøfft kort :-) Likte dette kortet kjempe godt :-) Stilig med alle tannhjulene :-)Fikk nesten litt lyst på den daisen også ;-) Jeg har laget ett kort med denne karen også. Brukte litt hvitt papir bak i halsen/skjorta og bak på skjorte mansjetten. Den blogges pluttselig ;-)Ha en flott uke Elise :-)

Strikkelene sa...

Så masse flott inspirasjon i bloggen din :) Har akkurat kjøpt samme dies - men enda ikke rukket å ta den i bruk :)

craftymum sa...

This is great Lambi!
hugs Sarah x

Pia sa...

super flot kort
knus Pia

oheidia sa...

Skikkelig tøft gutte konfirmasjonskort og jeg likte tannhjulene også. Hærlige farger og imponert over pynting på alle sider - bra Elise!!!!

Hi hi, noen ganger må man pynte på alle sider og du og jeg har ikke vært flinkest der:)
Klem

Gro sa...

Kjempefint kort Elise. Så Laila hadde en sånn "manne"-dies på fredag, og den tror jeg at jeg må ha. Har jo dobbelkonfirmasjon til høsten.

Ha en fin dag. Klem :o)

julie_woolston sa...

A lovely masculine card.

Thank you for joining us at Lexis Creations.

Hugs Julie x

Susan Flynn sa...

What a super male card, I have difficulty with these but you have nailed it!! Thanks so much for sharing with us at Lexi's Creations for our Die Cuts and Punches challenge hugs Susan x

Bodil sa...

Så flott konfirmantkort. Kjempefin bruk av dies på dette kortet.

Ida sa...

Supert guttekort, fin pynt, og stilig mix av papirer!:))
God helg!

mettepip sa...

Så stilig konfirmasjonskort Elise! Stilig den Diesen! Ble annerledes og flott! Tøft med tannhjul! Flott det til jente under her også!
Tusen takk for flotte ord i bloggen min!
klem fra
Mette