fredag 11. november 2011

Burdagskort

En bitteliten bloggings før det er natta her i stua. Dette kortet ga jeg bort til i begynnelsen av oktober. Men ikke fått surret meg til å blogge det. :) Derfor tenkte jeg at nå var det på tide. Tilda kjøpte jeg i Sverige i sommer. Ikke lagt så merke til dette motivet før men falt for henne med en gang når jeg så henne! :) Min gode venninne er glad i blått så da ble det et kort med Majas flotte ark fra i sommer! :) 
Har brukt min nyeste dies "kakeservietten" fra CL...se så fin den der <3! :) Har også brukt QK sirkel, og mine nye fiiiine blad puncher som embosser og Magnolia gjerde diesen. Tilda er fargelagt med Promarkerne mine. Blomstene er fra diverse steder og tekststempelet og blingene husker jeg heller ikke forhandler på og perleblomstene er fra Kort og Godt, tror jeg... ;)  Takk for alle hyggelige besøk!

9 kommentarer:

oheidia sa...

Dette er bare et helt nydelig kort selv om hun kanskje får vondt i rumpa av å sitte oppå et staktittgjerde?

Flott fargelagt, hærlig sitat og koselige blomster. Du, har et spørsmål til deg. Vil du ha julegaven din til bursdag og/eller vil du ha bursdagsgaven din til jul. Er nå usikker på hva du skal få når. Så, hva velger du?

Klem

Lenas kort sa...

Så nydelig bursdags kort :-) ...å teksten er jo bare så søt :-) Vakker Tilda, Stilige ark og flott pynting :-).....å jo,den kakeserviett daisen er kjempe flott!....låner den gjerne en gang ;-) Ha en super helg Elise :-)

Knerten sa...

Digger at det er flere av oss som ikke husker hvor alt kommer fra, hi hi !
Nydelig kort, Elise, likte så godt at du har brukt forskjellige perler i de to hjørnene, fin effekt.
Nydelige papir, farger og veldig søt Tilda - jeg liker også dette motivet veldig godt (selv om det må da være vondt å hvile rumpa på et stakittgjerde ?!?).

Ha en superfin helg, Elise :-)

Klem
T.

bestevenn sa...

Jeg husker snart ingenting lenger, men jeg får absolutt vondt i rompa av det gjerdet hun sitter på, muligens fordi jeg fallt ned en trapp for en uke siden og venstre halvdel av skinka er blå.... Kan dessverre ikke blogges!
Kortet ditt er ellers veldig koselig og fint!

bojose sa...

Nydelig kort du har lagd og så fin den blondeservietten. Den blad punchen har jeg også og den er bare helt super :)
klem :)

Heidi sa...

Nydelig kort!
Tilda er så søt der hun sitter:)
Lekkert pyntet og blått er lekkert.
Ha en fortsatt fin helg, klem:)

Sissel sa...

Åhh så søt den Tildaen var :)
Du har plassert henne så fint oppå gjerdet sammen med den koselige teksten, nydelig.
Klem Sissel

Ida sa...

Nydelig kort, motiv, og veldig fin tekst!:)
Klem

Pink Lady68 sa...

Blått er bare flott! Et nydelig kort, Elise!
Kakeservietten fra CL...kjempefin!!! Super søt Tilda og koselig tekst:-) Magnolia gjerdet blir med på en del av mine julekort iår..såå fin!!

Ha en fin kveld og gleder meg til vi sees:-)
Klem Laila.