onsdag 25. mai 2011

OSAAT- Bling It On!

Sover visst litt mye fortiden jeg, så da sovener man visst ikke alltid når man bør det. Men har heldigvis min ukentlige fridag i morgen så det skal vel gå bra! ;) Men derfor blir altså dette bare et lite innlegg med nok et av kortene produsert fra sykesenga på Riksen. :)
Har laget et kort for mine foreldre til min tante som fylte rundt år. (Alderen på en dame skal jo ikke nevnes, så sier ingenting jeg ;) ! ) Hipp hurra for tanten min iallefall! :)
Legger kortet inn hos OSAAT- Bling it on! - Bling på og rundt stempel motiv, på rosene, bling festet på mønsterarket....Så dette bør passe til denne oppgeven! :)
Også må jeg si tuuuusen takk for kjempe koselige tilbakemeldinger på både det jeg legger ut her i bloggen og alle lykke ønskninger med foten min i det siste! Setter veldig veldig stor pris på det og beklager at jeg ikke er så veldig god på kommentering selv fortiden....Titter litt rundt og beundrer det dere lager innimellom men har vært mye sliten og ikke alltid jeg orker å skrive noe selv om jeg titter rundt! Kommer sterkere tilbake om ikke alt for lenge håper jeg! Ønsker alle en fortsatt god mai-uke....forhåpentligvis med litt mer sol og varme snart...venter i spenning jeg!!! ;)  Klem til de som vil ha en... ;)

8 kommentarer:

Heidi sa...

Nok et nydelig kort du har laget Elise!
Så flott pyntet:) Lekre farger også.
Du får slappe av og samle krefter:) Fortsatt god bedring til deg.
Ha en fin dag, klem:)

Kristel sa...

That is a gorgeous card Lambi! Looks amazing!
Hugs Kristel

Lenas kort sa...

Perfekt kort til en "bling" oppgave :-) Riktig vakkert er det, å Tilda er bare så nydelig :-)....tror dette må være en av de aller vakkreste Tildane......denne også ;-)
Koselig att du likte korte mitt.Er så latfor dårlig til å gi ut kort.Må skjerpe meg, for her hoper jo kortene seg opp! Morro å lage, men de aller fleste blir bare liggende.Liker så godt de friske sommerlige fargene som du har brukt her.Nydelige blomster og lekkert papir :-) Ha en flott dag Elise :-)

Pink Lady68 sa...

Åå, så nyydelig kort!!! Lekkert med alle blomstene, Tilda flott fargelagt:-) og fine punch kanter!! Skikkelig sommerlig og fine Elise farger!!!
Jeg tar gjerne imot klemmen og sender en i retur!! Sees:-)

Klem Laila.
(p.s. tar med kortet:-)

bojose sa...

Nydelig kort med massevis av fin pynt.
Så fint at du hadde noe å holde på med på sykehuset. Av erfaring vet jeg at dagene der kan bli laaaaange.
Klem fra meg :)

Ida sa...

Klart jeg vil ha klem!:))
Så super søtt Tilda kort! Og med rette, masse bling. Flotte ark du har brukt her.
Synd du er redd for dyr, men du kjenner sikkert noen sikker bør ha en katt..Hi hi!
Klem

Mona sa...

Imponert over at du har klart å lage kort fra sykesenga - og i tillegg et så flott kort med så vakre detaljer! Håper det går bra med deg nå, og at du snart er uthvilt :)

Knerten sa...

Endelig får jeg kommentere !! Vet ikke hvor mange ganger jeg skrevet en kommentar til deg, Elise, men kortet ditt er jo hvertfall kjempeherlig ! Nydelig Tilda, og veldig imponerende bord du har øverst, har du 'håndplukket' den ?
Ønsker deg en veldig god helg !
Klem
T.