tirsdag 2. november 2010

Og mer julekort... ;)

Det går i julekort nå om dagen... den julemessen jeg nevnte som min venninne kunne selge noen julekort for meg er likevel heldigvis ikke før 28.nov så da har jeg bedre tid enn jeg trodde, så da får jeg seldt med neo ekstra kort....men idag går det i rydding av stuebordet som er overfylt av alt mulig scrappestæsj i øyeblikket,hihi! Må rydde plass til Hege, Laila og Heidi som kommer en tur til meg i morgen, så de får plass til litt av sine ting på bordet også, hihi! ;) Begynte på dette kortet i Ski tror jeg det var...men fulførte det her om dagen! Motivet er stemplet opp fra Mettepip! Tusen takk! <3

Ellers er jeg opprørt idag fordi en gutt var umotivert slem med mitt skjønne fadderbarn på skolen igår. Han hadde vondt i dag og måtte bli hjemme fra skolen og trenger kanksje noe behandling på skadene han fikk...jeg blir så sinna at jeg tror jeg kunne eksplodert...Sånn, måtte bare få det ut!!!! En stor klem til han og søsteren hans som også er syk i dag med halsen sin!

Her er dagens kort! :)

13 kommentarer:

bestevenn sa...

Kjempeflott dette julekortet. Så fint det ble med diesen her. God ide,- kanskje jeg stjeler litt av den... Nydelig det Magnoliastempelet. Og helt enig, umotivert eller motivert slem, det er ikke akseptert, det går alltid utover noen.

mettepip sa...

Så fint kort da Elise! Skikkelig lekkert det skiltet. Og så morsomt å se at stempeltrykket kom til nytte da;) Ble veldig koselig og julete dette kortet!
Så leit med fadderbarnet ditt!
klem fra
Mette

pia iris sa...

du er super på julekort altså. herlig med skilt på.
klem pia

Gry-Heidi sa...

Dette var utrolig lekkert ! Det ble kjempefint med God Jul skiltet og Tilda er så søt !


Klem :)

Lenas kort sa...

Nydelig julekort :-) Kjempe søt denne Tildan :-) Så fint det skilte er :-)
Flink du :-)
Jeg syns det er ille att en unge ikke kan få være i fred! Håper der går bra med han.
Ser fra mot neste treff.Ser att vi blir mange :-) Morro :-) Gleder meg :-)Ha en flott kveld :-)

Pink lady sa...

Et kjempe flott julekort Elise! Super søt Tilda og utrolig stilig med QK skiltet med tekst! Skal du selge julekort 28 desember da?:-)....eller er det november? Lykke til uansett:-)

Sees imorgen....gleder meg masse:-)
Nattaklem Laila.

Lambi sa...

Haha, Laila....rettet opp feilen min nå...er selvsagt november,hihi! Litt vel seint med 28.des! ;) Takk for så mange søte kommentarer dere! Super flotte er dere alle sammen og jeg blir alltid inspireret av å besøke bloggene deres! KLEM til dere alle! :)

Hege-Annie Simonsen sa...

Så fint et julekort! Synes disse julearkene fra papirdesign er lekre! :)) takk for kommentaren i min blogg - kjempekoselig! Ha en duper onsdag! klem, Hege

Sissel sa...

Kjempefint julekort, stilig skilt og nydelig motiv. Så fint det ble med hjertene......
Håper det går bra med den lille gutten, vold er absolutt uakseptabel adferd.

Klem Sissel

Kristel sa...

A gorgeous card Lambi! Love the way you coloured Tilda!
Hugs Kristel

Heidi sa...

Nydelig julekort!
Herlig motiv og flott pyntet:)
Håper det går bra med fadderbarnet da, leit når slikt skjer.
Klem:)

Jeanette sa...

Nydelig kort, jeg har det stempelet selv, tror jeg kjøpte det i fjor? :) Herlig er det, og kan jo brukes til annet enn jul også. Klem fra Jeanette.

Knerten sa...

Nydelig kort - igjen - , Elise, de er fortsatt veldig flotte sammen, disse fargene. Liker så godt hjertene du tvinner sammen, er det dies ?
Håper han bli satt på plass poden som ikke oppfører seg bra, slik vil vi jo helst ikke ha det !!
God bedring til fadderbarnet ditt.
Klem
T.