tirsdag 14. juli 2009

Sommer og ferie! :)

Så har jeg alt hatt en uke ferie! Godt med et avbrekk i værdagen å gjøre det man ikke får tid til i verdagen! ;) HAr ikke fullført noe scrappe prosjekt på en liten stund og jeg kjenner scrappelysten klø...men i morgen reiser jeg vider på ferie så jeg får la det ligge til jeg kommer hjem igjen! ;)

Den første ferie uken min har jeg pusset støvet av og vekket gamle "kunster" til livet. Har vært på idrettsleir på Tromøya på Hove og vært instruktør i rullestoldans standard og latin danser. Og da hun som skulle være min stående partner faktisk både brakk en fot og en arm rett før leiren...ja så måtte jeg fikse det hele på egen hånd... Og jeg som ikke en gang kan stå skal vel ikke skryte på meg å være en kløpper i fotarbeids delen av dansen.... ;) Men med intens pugging av grunntrinn i hver enkelt dans kunne jeg altså lære bort dette ved å demonstrere med hendene og forklaringer. Var litt stolt av meg selv må jeg tilstå når "mine" dansere faktisk rakk innom både wals, samba og jive alt i første økt og jorde rett fotarbeid så jeg rent ble helt rørt! :) Og øvelse gjør mester så flere ble riktig så flinke på kun 6 dager! :) :) :)

Jeg har selv vært deltaker på denne leiren maange ganger men veldig artig å være instruktør....aldersgrensen er 18 år og oppover så de yngste et altså 18 og de eldste kan gjerne være 50 - 60...dette gjør at miljøet blir supert og vi koser oss med leir bål til langt ut i de små timer med kun regelen "Helt om natten, helt om dagen!"

Jeg pleier å reise med noen av mine beste venner så derfor er igrunn denne uka vellykket hvert år når man itillegg møter en haug med andre flotte mennesker. Legger ved noen bilder som viser litt av den gode stemningen! :)

Beklager dårlig bildeoppsett....fikk det ikke til bedre nå jeg.... :( Og bildene er ikke redigert her som jeg selvsagt skal gjøre når det blir scrappe tid! :)

Fortsatt god sommer til alle, også håper jeg den flotte varmen vi hadde her på østlandet for en ukes tid siden snart et på vei tilbake for den er dypt savnet! :)
Sommerhilsen fra meg til alle! :)

Bilde 1. Sosalt samvær på kvelden. Kjetil og jeg fikk Cecilie på besøk!
Bilde 2. Måtte jo innom sommerfugl parken på Hove. Og der ble mange bilder tatt...men sommerfuglene satt ikke akkuart lenge stille på hvert sted så det var litt vanskelig!
Bilde 3. Kjetil, min beste venn og meg! <3
Bilde 4. Sosialt felleskap ble flyttet inn om regnet øste ned ute på kvelden!
Ps: (skulle tatt med bilde 5 og 6 også som kunne vist litt idrett men nå har jeg slitt lenge nok med å legge bildene med tekst inn i dette innlegget så nå gir jeg opp det! :)
5 kommentarer:

Nina sa...

Dette hørtes kjempehyggelig ut. Imponerende jobb som danseinstruktør. Kos deg videre i sommer.
Sommerklem fra Nina

Kjerstin sa...

Morsomt poeng med fotarbeidet!! ;) Høres ut som om du kan ENDEl mer om dans en meg - jeg har ikke fanari!! Men det hørtes skikkelig gøy ut! Ha en fin ferie og knips videre, så får vi se de stilige scrappe-resultatene her etter hvert ... ;)
Klem!

Anonym sa...

Hei favorittten! Koselige bilder du har lagt ut! Så koselig med besøk av deg favoritten! Fikk nye opplevelser i år også! Gleder meg allerede til neste år!
Klem fra Nåde

salvie sa...

Hei på deg Elise!
Har ikke vært innom verken deg eller andres blogger på lenge.Så gøy at du hadde en vellykka uke som instruktør på hove.Hadde jeg vist du var her skulle jeg tatt turen ut for å hilse på deg.Det blir ikke scrappa så mye her heller i sommer.Men da har jeg jo litt å ta av til høsten.ikke så galt at det ikke er godt for noe:D fortsatt god sommer til deg! klem

Nåde sa...

Venter på nytt inlegg jeg.. He he. Nåde ;)